Natúrkonyha
 1   2   3   4   5   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A "Gyomordoktor" kalendáriuma - 2005. június

„…az étel és a szervezetnek megfelelő helyes táplálék két különböző dolog. Az embert nem az étel táplálja, hanem az ételnek csak azok az alkatrészei, amit meg tud emészteni, és ami fel tud szívódni.” Dr. Henry Bieler

» Részletek

A fahéj melegít és lazít

A fa­héj egyi­ke a leg­ré­geb­bi fű­szer­nö­vé­nyek­nek. Elein­te a Kí­ná­ból szár­ma­zó fa­hé­jat vagy kasszi­át hasz­nál­ták. 1505-ben fe­dez­tek fel a por­tu­gá­lok Cey­lo­non egy kü­lön­le­ges és tel­je­sen más fa­hé­jat, mely azó­ta a leg­jobb mi­nő­sé­get kép­vi­se­li.

» Részletek

A karácsonyi fűszerek gyógyhatásai

» Részletek

A lép és a gyomor erősítése

Főzzünk összhangban az évszakokkal és az öt kínai elemmel! A praktikus tippek és az ízletes receptek jóvoltából egészségesebbek lehetünk.

» Részletek

A szegfűszeg megnyugtatja a fájó fogat

» Részletek

Áldott "grahamliszt"

» Részletek

Ánizs (Pinpinella ansium)

» Részletek

Articsóka - egészséges élvezet zöldben

» Részletek

Avokádó az étlapon

» Részletek

Az egészség borral jár

Tudományos kísérletek sora igazolja, hogy a népi gyógyászat évszázados tapasztalatai nem tévedtek a vörösbor áldásos hatásairól. Az elmúlt évtizedek vizsgálatai alapján a kutatók - Görögországban, Angliában, Kanadában és hazánkban is - arra a következtetésre jutottak, hogy a szívinfarktus-halálozás a napi 3-4 deciliter bort elfogyasztók esetében a legalacsonyabb, hölgyeknél 1-2 deciliter már jó hatású! (Az ENSZ egészségügyi szervezetének ajánlása a kutatók ...

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2017. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.