Összes cikk
<< 1   2   3   4  >> 4 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Az „öreg férfiak” baja

» Részletek

Bázisdinamikusan 40-50 év fölött

A 40–50 éven túli kor a nők számára gyakorta a változás időszaka. A gyerekeik már kirepültek a fészekből, a munkahelyükön új kihívások elé néznek, több időt tudnak szánni a partnerükre a barátaikra, a hobbijukra.

» Részletek

Erektilis diszfunkció - Lazítsunk potenciazavarok esetén

A gyógyszerek gyors, hatékony segítséget ígérnek a potenciazavarokra, azonban a használatukkal járó kockázat felett általában könnyedén átsiklunk.

» Részletek

Étkezzünk tudatosan 30, 40 és 50 évesen!

Ahogy megszületünk, a biológiai óránk ketyegni kezd: öregedünk. A húszas éveink közepéig ennek a természetes folyamatnak nem vagyunk tudatában, 30. születésnapunkon túl azonban jelentkeznek az öregedés első jelei, mondjuk ősz hajszálak vagy apró ráncok formájában. Ez már egyértelműen arra utal, hogy a test érési folyamaton megy keresztül. Egyszerű, az életkorunkhoz igazított táplálkozási tippekkel ezt az öregedési folyamatot legalábbis feltartóztathatjuk. Az életkorunkhoz igazított táplálkozás ezt az ...

» Részletek

Felkészülés a nyugdíjas évekre

» Részletek

Fiatalodjon velünk!

Örökké fiatalnak maradni – ez egyre több ember vágya. És a különféle természetes módszerek és szerek valóban lehetőséget is adnak arra, hogy minél hosszabb ideig egészségesen, friss erőben élhessünk.

» Részletek

Fitoösztrogének

» Részletek

Gránátalma

Minél többet foglalkozik a tudomány az anti-aging, az antioxidánsok és hormonzavarok témájával, annál inkább a figyelem homlokterébe kerül a gránátalma, értékes hatóanyagai ugyanis számtalan területen alkalmazhatók sikerrel. A gránátalma nem csak antioxidánsbomba, de különleges zsírsavakban és fitoösztrogénekben is gazdag.

» Részletek

Gyógyszerelés időskorban

Az idősebbek 30-40 százalékkal több gyógyszert fogyasztanak, mint a fiatalabb korosztályok. Minél idősebbek vagyunk, annál több gyógyszert szedünk, hiszen az idős ember multimorbid, azaz egyszerre több betegségben szenved. Pedig gyakran a kevesebb gyógyszer jobb életminőséget jelentene.

» Részletek

Hogyan éljünk száz évig?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.