Psziché
<< 1   2   3   4   5   6   7   ... >> 18 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A szépség szimfóniája

» Részletek

A szerelem 12 típusa

» Részletek

A színek ereje - Hogyan befolyásolják az életünket?

Vajon milyen színek jellemzők ránk? Tarka pillangónak öltözünk a legszívesebben, vagy megrögzött feketerajongók vagyunk? Hogyan hatnak a lelkünkre a színek? És képesek-e gyógyítani? Tesztünk segítségével mindenki megtudhatja, mit árulnak el a személyiségéről a kedvenc színei, és azt is, a színekkel való tudatos bánásmód hogyan segít hozzá minket az önismerethez.

» Részletek

A szív taója

» Részletek

A talp a lélek tükre

A lábfej és a talp betegségei sokat elárulnak tulajdonosukról. Érdemes megfejteni az üzeneteit.

» Részletek

A tartósan boldog párkapcsolatok titka

Legyünk bár gyerekek vagy felnőttek, arra vágyunk, hogy komolyan vegyenek, elismerjenek, tiszteljenek és szeressenek bennünket. Ha krónikus elismeréshiányban szenvedünk, akkor megbetegszünk, illetve lassabban gyógyulunk fel. A válás leggyakoribb okai között említik az egykori társak, hogy úgy érezték, a másik már nem tiszteli őket kellően. A szeretet művészetét azonban bárki megtanulhatja.

» Részletek

A vaddisznó halála

» Részletek

A virág és a pók

» Részletek

Agresszió mint esély és fe­la­dat

Az ag­resszió­val va­ló bá­nás­mód egyik fő pro­blé­má­ja, hogy ma­ga­tar­tá­sunk­ban nagy az el­le­nál­lás. Emiatt töb­bé nem is­mer­jük fel, hogy en­nek az őselv­nek – az összes töb­bi őselv­hez ha­son­ló­an – két ol­da­la van. A rom­bo­lás mel­lett meg­ta­lál­ha­tó ben­ne a bá­tor­ság és az éle­te­ner­gia is.

» Részletek

Ágrólszakadtan

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.