Psziché
<< 1   2   3   4   5   6   7   ... >> 18 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A sokszínű irigység

Maga az irigység első látásra szégyenletes, elítélendő bűn, amit nem szabad kimutatni, amit el kell rejteni még magunk elől is. Szerintem inkább az érzés mögé kell tudni nézni, és megérteni a miérteket. Ne felejtsük el, hogy nincsenek véletlenül keletkezett érzések, így mindennek megvan az oka, még akkor is, ha az sokszor nem tudatos.

» Részletek

A szépség szimfóniája

» Részletek

A szerelem 12 típusa

» Részletek

A színek ereje - Hogyan befolyásolják az életünket?

Vajon milyen színek jellemzők ránk? Tarka pillangónak öltözünk a legszívesebben, vagy megrögzött feketerajongók vagyunk? Hogyan hatnak a lelkünkre a színek? És képesek-e gyógyítani? Tesztünk segítségével mindenki megtudhatja, mit árulnak el a személyiségéről a kedvenc színei, és azt is, a színekkel való tudatos bánásmód hogyan segít hozzá minket az önismerethez.

» Részletek

A szív taója

» Részletek

A talp a lélek tükre

A lábfej és a talp betegségei sokat elárulnak tulajdonosukról. Érdemes megfejteni az üzeneteit.

» Részletek

A tartósan boldog párkapcsolatok titka

Legyünk bár gyerekek vagy felnőttek, arra vágyunk, hogy komolyan vegyenek, elismerjenek, tiszteljenek és szeressenek bennünket. Ha krónikus elismeréshiányban szenvedünk, akkor megbetegszünk, illetve lassabban gyógyulunk fel. A válás leggyakoribb okai között említik az egykori társak, hogy úgy érezték, a másik már nem tiszteli őket kellően. A szeretet művészetét azonban bárki megtanulhatja.

» Részletek

A vaddisznó halála

» Részletek

A virág és a pók

» Részletek

Agresszió mint esély és fe­la­dat

Az ag­resszió­val va­ló bá­nás­mód egyik fő pro­blé­má­ja, hogy ma­ga­tar­tá­sunk­ban nagy az el­le­nál­lás. Emiatt töb­bé nem is­mer­jük fel, hogy en­nek az őselv­nek – az összes töb­bi őselv­hez ha­son­ló­an – két ol­da­la van. A rom­bo­lás mel­lett meg­ta­lál­ha­tó ben­ne a bá­tor­ság és az éle­te­ner­gia is.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.