Psziché
<< ...  3   4   5   6   7   8   9   10   11   ... >> 18 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Eddzük belső hangunkat!

Hirtelen megérzés, amely később beigazolódik, megálmodott esemény, amely rövid időn belül valóra válik – sokan éltek át már ehhez hasonlókat. Intuícióinkban rengeteg energia rejlik. A spirituális intelligenciához vezető utat mi is megtalálhatjuk, és a benne rejlő lehetőséget kihasználhatjuk.  

» Részletek

Egyedül kell átkelnem a zebrán

Egy zebránál állok, mellettem az általános iskolai orosztanárnőm és anyám. Valahogy nem sikerül elindulnom, hogy átkeljek a másik oldalra.

» Részletek

Együttélés és párválasztás

» Részletek

Ellenpszichológia

» Részletek

Erény vagy álerény?

„A szépség szimfóniája” a Kozmikus Rendet föltáró káprázatos album, amely az ősi ideák nyelvén, költői hangvétellel, mégis mindannyiunk számára követhető formában mutatja be, hogy az élet szépséges szimfóniája a férfi és a nő harmóniájára épül. A nemi szerepek boldogságára vonatkozó Eredendő Tudás felidézése egyetlen műbe komponált divatlexikon, viselkedéskalauz, stílustanácsadó, karcsúsodási útmutató, egészséges életmód tudástár ...

» Részletek

Ezüstérmék

» Részletek

Fájdalomtól az életörömig

» Részletek

Félénkség és szégyenlősség

A többi embertől való szorongás olyan régi, mint az emberiség. Manapság azonban egyre többeket kínoz ez a helyzet. Egy felmérésben a megkérdezettek 80 százaléka nyilatkozott úgy, hogy időnként félénkség gyötri, és 40 százalékuk általánosságban véve is félénknek tartotta önmagát. Ez az állapot viszont lényeges hátrányokat okozhat a magán- és a munkahelyi életben egyaránt. Szerencsére van megoldás!  

» Részletek

Félni vagy szorongani?

Érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogy szoktunk-e félni? Nagyjából két választ fogunk kapni, azaz a többség az igen, a kisebbség a nem választ adja. Pszichológusként informatívnak tartanám azt, ha valaki a nem mellett tenné le a voksát, sőt ezek a típusú emberek számos érvvel rukkolnának elő, hogy engem meggyőzzenek az igazukról. Győzzük meg egymást, cikkemben a félelem fogalmát járom körül és annak adaptív funkcióját.

» Részletek

Férfibőrben

Férfiak életük delén, tulajdonképpen erejük teljében, sikereik és karrierjük csúcsán, sok kitűzött célt elértek: megtalálták partnerüket, megházasodtak, megszülettek a gyerekek, felépítették a családi fészket, ami gyakran óriási anyagi terhekkel és kockázatokkal jár.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.