Psziché
<< ...  6   7   8   9   10   11   12   13   14   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Kényszeres alaptípus

A négy fő emberi jellemtípus közül a következőkben a Fritz Riemann szerinti kényszeres karakterrel ismerkedünk meg, hogy vele a megfelelő kapcsolatot ki tudjuk alakítani, és jó tulajdonságaiból esetleg néhányat magunkévá tudjunk tenni. Amennyiben életünk legfontosabb lépését, a tartós párkapcsolatot kívánjuk megteremteni, akkor legyünk tisztában azzal, hogy ennek az emberfajtának milyen lelki hozadékával kell számolnunk.

» Részletek

Keret nélkül

» Részletek

Ki rakja össze az órámat?

» Részletek

Kiromantia - kezünk bölcsessége

A kéz rengeteget árul el aktuális állapotunkról és akarakterünkről, ezen kívül pedig az ember életperspektíváját is elénk tárja. Cikkünkből kiderül, hogyan tudhatunk meg többet önmagunkról kezünk formájából és vonalaiból.

» Részletek

Kitörés a börtönből

» Részletek

Kommunikáció a párkapcsolatban

Sokan vágyódnak harmonikus párkapcsolat, szeretet, biztos alap után. Bármennyire is érthető mindez, mégiscsak az egyik oldala az érmének. Aki azt akarja, hogy partnere mindig ugyanazt gondolja, érezze és akarja, mint ő, annak el kellene gondolkodnia arról, talán nem saját magával kellene-e viszonyt fenntartania - s hogy ez hosszabb távon nem lenne-e unalmas. A vita, a veszekedés jó alkalom lehet az egyéni és együttes továbbfejlődésre, legalábbis, ha képesek vagyunk "sportszerűen", igazságosan vitázni.

» Részletek

Kristályhangon énekelt dal gyógyít testet, lelket

Bevallom, mindig gyanakodva néztem azokra a természetgyógyászokra, akik állították, vagy legalábbis sugalmazták: bármilyen bajra van gyógyírjük, méghozzá azonnal. Olyankor máris mehetnékem támadt, s a következő szakemberhez már előítéletektől elvakult szemmel érkeztem. Árendás László azonban nagyon kellemes meglepetést okozott. Elég volt csak ránézni.  

» Részletek

Krokodiláldozat

» Részletek

Kultúrához kötött betegségek

» Részletek

Kupakdobálás

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.