Összes cikk
 1   2   3  >> 3 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A félelem mint betegség

Technikával túlterhelt világunkban egyre inkább terjed a szorongás és a pánikbetegség. Az érintettek sajnos gyakran nem mernek róla beszélni, pedig ha a szorongásos betegségeket időben felismerik, hatékonyan kezelhetők.

» Részletek

A félelem tanítása

Nem is hinné az ember, hogy milyen rossz hatással vannak ránk egyes érzelmek, mint például a bűntudat, a szégyen vagy éppen a félelem. Mind közül az utóbbival találkozunk nagyon sokszor az életünkben. Munkahely, iskola, párkapcsolat, egészség: a félelem és az aggodalom mindig megtalál bennünket. Önmagában a félelemmel nem lenne baj, mert bizonyos értelemben olyan visszatartó erő, amely óvatosságra int. Nélküle talán túlságosan vakmerőek lennénk. Inkább azzal nehéz szembenézni, amit a félelem velünk tesz, ahogyan hat ...

» Részletek

A lélek fejlődése az életút folyamán - Félelmeink születése 2. rész

Félelmeink testünk születésével szinte együtt születnek, és elkísérnek bennünket halálunkig. Az életút során az egyes életkoroknak megfelelően változnak. Egészen más a gyermek, az ifjú, a felnőtt vagy az idős ember félelme.

» Részletek

A pozitív gondolkodás negatív hatásai

A különböző ezoterikus könyvek és magazinok oldalain nap mint nap találkozunk a pozitív gondolkodás „áldott” hatásaival. Arról viszont nemigen olvashatunk sehol, hogy esetleg a pozitívnak mondott gondolkodásnak negatív hatásai is lehetnek.

» Részletek

A szorongásos beteg

» Részletek

A szorongásos beteg 3. rész

» Részletek

A szorongásos beteg 4. rész

» Részletek

A szorongásos beteg 5. rész

» Részletek

A szorongásos beteg 6. rész

» Részletek

Aromaterápia stressz, félelem és szomorúság ellen

Az illóolajok nem csupán a helyiségek illatosításában segítenek. Főleg stressz, félelmek és szomorúság esetén használhatóak kiválóan önsegítésre, és az élet sok területén jótevő kísérőink lehetnek. A természet csodálatos illatai magukkal ragadnak minket, felkeltik az életörömünket és jótékony hatást gyakorolnak a testünkre és a lelkünkre.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.