Összes cikk
<< 1   2   3   4   5  >> 5 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Öngyógyítás mély meleggel

» Részletek

Öngyógyítás útján

Ko­ráb­ban már ki­fej­tet­tük, hogy lény­egé­ben ma­gunk te­remtjük azo­kat az ener­ge­ti­kai za­va­ro­kat, il­let­ve bel­ső őszin­tét­len­sé­ge­ket, ame­lyek vé­gül tes­ti pa­na­szok­kal és be­teg­sé­gek­kel ad­nak hírt lé­tü­kről (Gon­do­la­tok a gyó­gyí­tás­ról és a gyó­gyu­lás­ról). Most hoz­zá­lá­tunk, hogy ala­po­sab­ban fel­tár­juk, mi­lyen tu­da­ti ...

» Részletek

Öngyógyítás útján 2. rész

» Részletek

Öngyógyítás útján 3. rész

» Részletek

Öngyógyító módszer az allergia kezelésére

Valódi telitalálatnak, kézenfekvő és nagyszerű gondolatnak nevezte dr. Faragó László főorvos az akupunktúrás kezelés négyezer éves gyakorlatának kombinálását a modern mozgásszervi fizikoterápiában már bizonyított mágnesterápiával. Öt év tapasztalata azt igazolja, hogy a Magnapress mágnesterápiás öngyógyító készülék óriási segítség a fájdalom és számos betegség kezelésében. A tapasztalatokról nemrég betegek és orvosok számoltak be az Életfa ...

» Részletek

Öngyógyító módszerek

Gyakran érzi magát fáradtnak és feszültnek, vagy terhes gondolatok gyötrik? Reggelente fájdalmakkal ébred, és nehezen jön lendületbe? Próbálja ki, nem érzené-e frissebbnek és energikusabbnak magát, ha a napjait Kneipp-féle eszpresszóval, ütögetős- vagy fejmasszázszsal kezdené! Figyeljen önmagára, és vegye kezébe saját egészségét!

» Részletek

Reiki - univerzális energia embernek és állatnak

» Részletek

Rendterápia

"Rendterápiáért" valószínűleg senki nem keres fel sem orvost, sem természetgyógyászt, pedig minden holisztikus kezelés alapját ez alkotja. A rendterápia valóban szinte minden betegségben segít - és bár semmibe sem kerül, mégis nagyon sok ráfordítást igényel.

» Részletek

Sérülés után

Azért, hogy a sérülések, műtétek vagy besugárzás utáni sebek jól gyógyuljanak, és ne alakuljon ki belőlük zavaró mező, mi magunk is sokat tehetünk. A gyógyulási fázistól függően alkalmasak erre a masszázsok, a speciális krémek vagy a Bach-virágterápia, de az akupunktúra vagy a neurálterápia is. Ezekkel a viszonylag egyszerű módszerekkel jól támogathatjuk az öngyógyulást.

» Részletek

Szervezetünk öngyógyító képessége

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.