Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Az Imago Mundi együttes - A világ tükörképe – zenében

Olykor megadatik annak, aki örömmel ír tehetséges emberekről, hogy úgy írjon: az ajándék is legyen másoknak. Az ritkább, hogy olyan ajándékról írjon, amit ő kapott. Nekem ilyen volt, amikor tavaly, nem sokkal karácsony előtt megtudtam, hogy az Imago Mundi zenekar mint névadót tisztel. Az együttes énekesnője, Pénzes Matild ugyanis a Mantra Főiskolán feladott egyik vizsgatételem nyomán közvetítette az ihletet az együttes vezetőjének és gitárosának, Veress Gábornak, aki már régóta kereste a megfelelő nevet. Ők a mostani beszélgetőpartnereim.   Az ...

» Részletek

Bagdi Bella - "A boldogságom és a feladatom egy és ugyanaz"

Akik részt vettek a tavaly decemberi Természetgyógyász Fesztiválon és meghallgathatták Bagdi Bella koncertjét, annak is tanúi lehettek, ahogy egy sugárzó énekesnő átszellemíti a környezetét, magával ragadja az embereket és könnyedén megénekelteti őket. Senki sem gondolná róla, aki nem mellesleg készségfejlesztő tréner és életvezetési tanácsadó is, hogy úgy másfél évtizeddel ezelőtt még apáca szeretett volna lenni, annyira nem találta a helyét a világban.

» Részletek

Ez a tér - A fesztivál képei

Villányi út, reggel 8 óra. Kicsit szeles az idő, és a kabátot is jól össze kell húznia az embernek magán, de tiszta és napos az ég, semmi jele az előző napok meglehetősen zordabb időjárásának. Talán erre számított (vagy tudta előre?) az az árus is, aki éppen elfoglalja helyét a Konferencia Központ bejáratánál.

» Részletek

Fekete Erika - Hogyan váljunk táncosból tánccá?

» Részletek

Jeszenszky István – Hangszerzetes

» Részletek

Művész vagy gyógyító?

» Részletek

Szandrát kétszer hozta vissza édesanyja a halálból

Szonday Szandra makacs lány. Némely orvosok szerint már rég távoznia kellett volna az élők sorából, ő pedig nem csak él, de virul is. Halálos betegségeiből felépülve, a megmaradt egészségi problémákkal együtt élve képes a boldogságra. Végzős az egyetemen, rátalált a szerelem, és több antológiai szereplés után a napokban mutatták be önálló verseskötetét. Sikereinek titka egyszerű, de nem könnyű: néhány nagy tudású orvos mellett szülei szeretetének és a saját akaraterejének ...

» Részletek

Új köntösben a Természetgyógyász Magazin online

Kedves Olvasóink! Bizonyára önök is észrevették, hogy a Természetgyógyász Magazin internetes kistestvére, a www.tgy-magazin.hu ez év március óta nem bővítette kínálatát az elektronikus magazin olvasói részére. Ennek az az oka, hogy szeptember elsejétől új tartalmi és formai megjelenésre készültünk az internet hasábjain.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.