Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   ... >> 7 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Aradi Katalin selyemfestő - Akinek kerek a világ

Velünk kerek a világ címmel különleges kiállítás nyílt nemrégiben a budapesti Művészetek Palotájában, amelyen tanulási zavarokkal küzdő és csökkent látású gyermekek alkotásait tekinthették meg az érdeklődők. A gyermekek által selyemre festett mandalákat idén már másodszor láthatta a nagyközönség, mert a Mosoly Alapítvány és az egyik nemzetközi áruházlánc egyéves együttműködésének gyümölcseként idén tavasszal Győrben már sokan megnézhették a gyerekek ...

» Részletek

Az 5 elem tana

» Részletek

Az aurára ható tényezők és módszerek

A következő dolgok azonnal csökkentik, tompítják vagy eltorzítják auránk, vagyis bioenergetikai tárolónk és bioenergiáink nagyságát: a félelem, a stressz, az aggodalom, a gyűlölet, az irigység, a féltékenység vagy bármilyen negatív gondolat és érzés.

» Részletek

Az éneklés gyógyító ereje

Az éneklés erősíti immunrendszerünket és stresszoldó hatású. "Rezgésbe hozza" agyunkat és megnöveli életörömünket. És az éneklés megnyithatja kapuit a spiritualitáshoz. Mindegy, hogy valaki profi vagy amatőr. Mindennek elérése érdekében nem kell szépen énekelnünk, csak teljes odaadással.

» Részletek

Az újraszületések láncolata

Köztes létnek, bardónak, azaz átmenetnek, átmeneti állapotnak nevezik általában a testből kilépés és az anyaölbe való belépés közötti időszakot.

» Részletek

Bagdi Bella - "A boldogságom és a feladatom egy és ugyanaz"

Akik részt vettek a tavaly decemberi Természetgyógyász Fesztiválon és meghallgathatták Bagdi Bella koncertjét, annak is tanúi lehettek, ahogy egy sugárzó énekesnő átszellemíti a környezetét, magával ragadja az embereket és könnyedén megénekelteti őket. Senki sem gondolná róla, aki nem mellesleg készségfejlesztő tréner és életvezetési tanácsadó is, hogy úgy másfél évtizeddel ezelőtt még apáca szeretett volna lenni, annyira nem találta a helyét a világban.

» Részletek

BK Atam Prakash - Fontos a tudás, de erő is kell

Európai körútja során Budapestre érkezett a Brahma Kumaris Szellemi Egyetem egyik vezető tanára, BK Atam Prakash, és előadást tartott a Rádzsa jógáról és meditációról. Előadása után válaszolt a Természetgyógyász Magazin kérdéseire.

» Részletek

Boldogságreceptek az agyunknak

Tudta, hogy az ásítás enyhíti a stresszt és segíti a koncentrációt? És azt, hogy naponta 12 perc meditáció vagy imádkozás elegendő ahhoz, hogy agyunk működése javuljon és több boldogsághormon termelődjön benne?

» Részletek

Csakraenergetizáló gyakorlatok

» Részletek

Csakraenergetizáló módszerek

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.