Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A világmindenség megváltoztatásának ismerete

Az ezotéria fogalma az emberi értelem elől elrejtett valóságot jelenti, amely megismeréséhez szemléletet kell váltani, hiszen ha az általánosan elfogadott világkép korlátain belül gondolkodunk és viszonyulunk a jelenségekhez, rejtve marad az a lényeg, amit a legjobb törekvésünk ellenére sem érthetünk meg. Az ezoterikus ismeretek azt szolgálják, hogy fellebbentsék a fátyolt a vélt igazságokról, az axiómaként elfogadott, tudomány által is képviselt dolgokról, és tudatára ébresszenek a valóságnak.

» Részletek

A vonzás törvénye

Képesek vagyunk-e arra, hogy a gondolatainkkal előidézzük a kívánt körülményeket, és elkerüljük a nemkívánatosakat? Hozzájuthatunk-e az egészséghez, a gazdagsághoz, az ideális partnerhez, a boldogsághoz és az elégedettséghez, ha elég intenzíven gondolunk rá? A Titok című könyv szerzője úgy véli, igen.

» Részletek

dr. Eric Pearl - Élő kapcsolat az univerzummal

Dr. Eric Pearl a világ egyik legérdekesebb és legtitokzatosabb gyógyítója. Munkája kétségkívül eredményes, ezt esetei igazolják, de ha megkérdik, hogyan csinálja, azt válaszolja: nem tudom. Úgy véli, egyfajta csatornaként működik az ember és a világegyetem között. Ami a legkülönösebb, hogy ezt a képességét át is tudja adni. Ügyes szemfényvesztés, vagy retúrjegy Istenhez? A gyógyító szeptemberben Magyarországon tart szemináriumot, ebből az alkalomból adott interjút a Természetgyógyász ...

» Részletek

Gyógyító szuggesztió

Noha a hipnózis fogalma általában ismert, a legtöbb ember természetfeletti, mágikus dolognak, sőt egyesek hókuszpókusznak tartja. Furcsa, ugyanakkor sajnálatos dolog, hogy napjainkban a legtöbb ember, sőt az orvosok jelentős része is legalább oly kevéssé érti a hipnózis jelenségét, mint évszázadokkal ezelőtt.  

» Részletek

Hipnózis

A modern kutatás csak a legutóbbi évtizedekben értette meg, mi is az a hipnózis. Olyan transzállapot, amiben a páciensek terapeutájuk segítségével megoldást keresnek problémáikra.

» Részletek

Jó kis csapat vagyunk

Az emberekben él az a nagy illúzió, miszerint ők irányítják az életüket, ismerik a bennük zajló folyamatokat, s minden remekül működne, ha nem szólna közbe néha a „sors”, nem hoznának „elhamarkodottan” elhibázott döntéseket, nem veszítenék el néha a fejüket. Valójában az a helyzet, hogy ezek a kizökkent pillanatok világítják meg igazi természetünket. Amire azt hisszük, kivétel, ott hasad fel a kulissza vászna, és pillantunk be a felszín alatti ismeretlen működésekbe.

» Részletek

Mágnesterápia

Egy 68 éves cukorbeteg páciensnek három hete nem gyógyuló, nedvező sebe keletkezett a lábfején. A seb egyszerűen nem akart begyógyulni, nagyon fájdalmas volt, és még aludni sem tudott tőle a páciens. Természetgyógyásza diéta és néhány természetes orvosság mellett mágnesterápiás kezeléseket javasolt neki. A kezelések hatására egy hét múlva a fájdalmak jelentősen enyhültek, a seb kiszáradt. Újabb egyheti kezelésre a seb zsugorodni kezdett, és teljesen fájdalommentessé vált. További két hét ...

» Részletek

Mesmertől a kvantumfizikáig

A Vízöntő kor beköszöntésének legvalószínűbb időpontja az 1780-as évtized. Nyilván, mint minden átmenetet, ezt is megelőzik az emberiség tudatállapotának megváltozását okozó korábbi információk is. A természettudományokban, a kémiában, a fizikában, a fizikán belül főleg az elektromosságtanban ekkor kezdődtek el a mai korszakunkat alapjaiban meghatározó kísérletek.

» Részletek

Titokzatos hipnózis

Bámulatba ejtő, hogy milyen jól kezelhető transzban a dohányzás, a táplálkozási zavarok, a félelmek és a migrén. A szuggesztió és a hipnózis reneszánszát éli a gyógyításban.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. február

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.