Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Magunk ellen fordított agresszió

A civilizált világban az utóbbi húsz évben egyetlen betegség sem terjedt olyan gyorsan, mint az allergia. A jelenség okát a nemzetközi hírű orvos, pszichoterapeuta, dr. Rüdiger Dahlke az önmagunk ellen fordított agresszióban látja.

» Részletek

Őselvekről és a betegség adta esélyekről a lélek tükrében

Dr. Rüdiger Dahlke, a népszerű német író, pszichoterapeuta és természetgyógyász 2005. februárjában hosszú szünet után újra Magyarországra érkezett, hogy előadást tartson a Mantra Alternatív Természettudományi Főiskola hallgatóinak a betegségek lelki hátteréről, különös tekintettel az agressziós kórképekre.

» Részletek

Rüdiger Dahlke - A lét könnyűsége

Dr. Rüdiger Dahlke, a neves orvos, pszichoterapeuta Thorwald Dethlefsennel közösen írt Út a teljességhez című könyve sok ember számára alapozott meg újfajta szemléletmódot a kilencvenes évek első felében. Ennek az új szemléletmódnak a lényege az, hogy a tehernek érzett betegség az önmegismerés egyik járható útja lehet, a végső cél pedig minden ember számára az önmegvalósítás. Rüdiger Dahlke a Mantra Főiskolán tartandó egész hétvégés kurzusára az elmúlt tanévben Peruból érkezett ...

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.