Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A szépség varázslatos sói

» Részletek

Arcunkra van írva

Különböző betegségekben, ásványianyag-hiányos állapotokban a bőrön sajátos elváltozások figyel­hetők meg. Különösen az arcon vehető észre a bőr rugalmasságának és színének megváltozása, az esetleges váladékok, kiütések és foltok jelenléte. Arcunk megmutatja, ha szervezetünk ásványianyag-háztartása nem kiegyensúlyozott, bizonyos ásványi anyagok anyagcseréje nem megfelelő.

» Részletek

Bőrápolás Schüssler-sókkal

Akinek érzékeny vagy allergiás a bőre, ezért nem használhat szokványos kozmetikumokat, annak ajánlhatók a Schüssler-sókat tartalmazó krémek. Egyszerű elkészíteni, és már számtalan esetben bizonyították hatásosságukat.

» Részletek

Építsünk a sókra!

Meg­fá­zás, izom­gör­csök, ízü­le­ti pro­blé­mák: a dr. Schüssler-fé­le ti­zen­két ás­vá­nyi anyag új­ra egyen­súlyt te­remt a szer­ve­ze­tünk­ben. A Schüssler-só­król már több­ször volt szóúj­sá­gunk­ban, de je­len cik­künk­ben újabb és újabb ér­de­kes­sé­ge­ket tud­ha­tunk meg ró­luk.

» Részletek

Schüssler-sók

A XIX. század végén még nem voltak szintetikus hormonkészítmények, sem kémiai úton előállított  antibiotikumok. Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler (1821–1898) oldenburgi orvos azonban e – napjainkban nélkülözhetetlen – gyógyszerek nélkül is figyelemre méltó eredményeket ért el. „Biokémiai” gyógymódja  csakhamar igen népszerű lett és világszerte elterjedt. A Schüssler-sók a mai napig sikerrel alkalmazhatók a gyógyításban.

» Részletek

Schüssler-sók a léleknek

A Schüssler-sók ma sok természetgyógyászati házi patika nélkülözhetetlen részei, és szelíd gyógyulást biztosítanak sérülések, meghűlések stb. esetén. Azonban a 12 só a pszichés és érzelmi problémák enyhítésére is alkalmas. Helyesen megválasztva enyhíthetik a bánatot, kimerültséget, vagy erősíthetik önbizalmunkat, magabiztos fellépésünket.

» Részletek

Schüssler-sók a női betegségek kezelésében

» Részletek

Schüssler-sók gyermekek részére

A Schüssler-sók­kal vég­zett ter­ápia se­hol nem olyan ha­tá­sos, mint a gyer­me­kek­nél, rá­adá­sul a mód­szer igen egy­sze­rűen el­sa­ját­ít­ha­tó. Schüssler meg­győ­ződé­se sze­rint a ho­me­o­pá­tia elve a test­ben ta­lál­ha­tó ás­vá­nyi sók vegyi re­ak­ciói­val hoz­ha­tó kap­cso­lat­ba. Azt ja­va­sol­ta, hogy bi­zo­nyos be­teg­sé­gek ese­tén ás­vá­nyi só­kat jut­tas­sunk a ...

» Részletek

Schüssler-sók gyógynövényekkel kombinálva

Dr. Wilhelm Schüssler német orvos 1873-ban fejlesztette ki egyszerű gyógymódját, a szervezetben is előforduló 12 sóval végzett terápiát. Ezek az ásványi sók homeopatikus adagokban szedve harmonizáják a sejtek és az idegrendszer működését. Megfelelő gyógynövényekkel kombinálva azonban hatásuk tovább fokozható.

» Részletek

Szelíd öngyógyítás Schüssler-sókkal

Ha sérült az önbizalmunk, ha szorongunk, ha csalódások keserítik meg a kedvünket, ha nehéz a helyzetünk a munkahelyünkön, olyankor ideje megvédeni a lelkünket. Ehhez adnak bevált homeopátiás segítséget a Schüssler-sók.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.