Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 7 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A Természetgyógyász Magazin XXII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja

» Részletek

Bodor Böbe - A közös teremtés gyönyörűsége

Két alapvetően spirituális üzenetű mű került színpadra az elmúlt hónapokban. A Vígszínházban volt látható Szepes Mária korszakos regényének, a Vörös Oroszlánnak a monodráma-változata, a Thália Színházban pedig a Bólébál című önéletrajzi ihletésű műből készült színpadi változat, a Családi pokol aratott sikert. Ez utóbbi szerzője, Paulinyi Tamás májusban mesélt e hasábokon „úttalan útjairól”, míg a monodráma fő-, vagyis egyetlen szereplője, Venczel Vera ...

» Részletek

Csongrádi Kata beteljesíti sorsfeladatát

Az egyik pillanatban tizenöt éves naiv, ártatlan kislány, a másikban ötezer esztendős bölcs. Az egyik pillanatban szexi boszorka, a másikban előkelő úri hölgy. Csongrádi Kata színésznő, de ezek nem szerepek, hanem személyiségének izgalmas, sokszínű rétegei. Egy ódon ház elvarázsolt virágoskertjében, az erkélyén beszélgettünk életről és halálról, barátságról és szerelemről, hitről és ezotériáról. Tegeződve: „a lányok egymás közt így szokták”, mosolygott.

» Részletek

Curriculum vitae: Szepes Mária varázslatos élete

» Részletek

December 4-én, a Természetgyógyász Magazin Fesztiválján adták át a Szepes Mária-díjakat

2016-ban a Szepes Mária Alapítvány által alapított Szepes Mária-díjakat dr. Görgei Katalin, a Természetgyógyász Magazin kiadója és főszerkesztője, valamint Novák András, az Édesvíz Kiadó igazgatója kapta. Gratulálunk mindkettőjüknek!

» Részletek

Exkluzív - Analógia

» Részletek

Exkluzív - Beszélgetés és társalgás (folytatás)

   

» Részletek

Ez a tér - A fesztivál képei

Villányi út, reggel 8 óra. Kicsit szeles az idő, és a kabátot is jól össze kell húznia az embernek magán, de tiszta és napos az ég, semmi jele az előző napok meglehetősen zordabb időjárásának. Talán erre számított (vagy tudta előre?) az az árus is, aki éppen elfoglalja helyét a Konferencia Központ bejáratánál.

» Részletek

Ezoterikus karácsonyi fesztivál 2018

» Részletek

Fesztivál - Ezoterikus előadások - 2018

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.