Összes cikk
 1   2  >> 2 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A szív taója

» Részletek

Az érintés csodája

A testi kontaktus az ember alapszükséglete. Ugyanolyan fontos, mint a légzés, az evés vagy az ivás. Cikkünkből kiderül, mi mindent vált ki az érintés, és hogyan alkalmazható terápiás céllal.

» Részletek

Biológiai rákgyógyászat

A "másfajta" rákgyógyászat előretörőben van. A legújabb felismerések szerint még a súlyos esetekben is vannak alternatívák.

» Részletek

Éljünk együtt az angyalokkal!

Az emberek nagy része hisz az angyalok létezésében. Sokak életében játszanak fontos szerepet ezek a lények. Cikkünkből kiderül, hogyan vehetjük fel velük a kapcsolatot mi magunk is, és hogyan támaszkodhatunk a segítségükre.

» Részletek

Fájdalmas elváltozás a bütyök

» Részletek

Sav-bázis egyensúly

Az acidózis – az az állapot, amikor a szervezetben túl sok a sav és túl kevés a lúg – a civilizáció egyik alapbajának számít. Csökkenti életerőnket, megrövidíti életünket, idő előtt elhasználja szervezetünk energiáit. Nem megvalósíthatatlan feladat azonban megtalálni újra az egyensúlyt – segít a megfelelő táplálkozás, a lúgos kémhatású por és egy speciális önmasszázs.

» Részletek

Szabaduljunk meg a magánytól! - Terápiás lehetőségek és önsegítés

Modern korunkban egyre többen érzik magukat magányosnak. Közöttük sokan annyira szenvednek az egyedülléttől, hogy bele is betegszenek. Cikkünk az okokról és a kiutakról szól.

» Részletek

Szúnyogok ellen

A nyár a csípős rovarok időszaka: elrabolják az álmunkat, tönkreteszik a szép nyári estéinket a teraszon, és csípéseik még napokig viszketnek. A hívatlan látogatókat távol tartó vegyszereken kívül vannak olyan természetes megoldások is, amelyek segítenek megszabadulni tőlük. Ha pedig mégis megcsíptek minket, szintén természetes anyagokkal enyhíthetjük a fájdalmat.

» Részletek

Tiszta szívvel arc nélkül

Szeretheted azokat, akik hátba szúrnak? Ha egyszer megszeretsz valakit, nagyon nehéz ezt az érzést megváltoztatni, mert a szeretet csak van önmagában.

» Részletek

Tisztelt látogató!

Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a több száz kérdést, amit az elmúlt hónapban feltettek, és mindenkitől elnézést kérünk, akinek egyelőre nem válaszoltunk. Úgy érezzük, hogy kieresztettük a palackból a szellemet, és higgyék el, azon vagyunk, hogy minden kérdésükre hitelt érdemlő választ adjunk.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.