Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A higanymérgezés tünetei fogorvosoknál

„A fogászati problémák végigkísérik életünket, és felmerülő kérdéseinkre sokszor nem kapunk választ.”

» Részletek

Az amalgám károsítja a magzatot

» Részletek

Fogaink és az egészség

Az, hogy a fej tájékán jelentkező fájdalmak összefüggésben állnak egy beteg foggal, még érthető - de mi a helyzet a térd, a hát, a gyomor vagy a belek panaszaival, a szívritmuszavarokkal vagy a depresszióval? Az állandóan új és új megállapításokat hordozó holisztikus fogászat szerint ezekben az esetekben is elképzelhető, hogy a szájüregben kell keresni a kiváltó okot.

» Részletek

Fo­gak – szép­ség – egész­ség

Il­csi né­ni be­szá­mo­ló­ja koz­me­ti­kai ta­pasz­ta­la­tai­ról

» Részletek

Galvánelemhatás

» Részletek

Gyógymurphy - 802-808

Mottó: Murphy törvénykönyve nem más, mint az egyetemes emberi neurózisok terápiás tárháza.

» Részletek

Koronák, implantátumok veszélyei

Minden, a fogak környékén fellépő zavaró tényező zavart okozhat a test távoli részeiben is. Ez nem csak a gyökerek vagy a fogágy krónikus gyulladásaira vonatkozik, hanem a tömések, koronák és implantátumok anyagaira is. A fogászat új ága ez utóbbi terén szeretne megoldást nyújtani. Művelői tisztában vannak vele, hogyan lehet tesztelni az egyéni érzékenységet a különféle anyagokra, miként lehet megtalálni mindenkinek a megfelelő anyagot a beépítendő fogműhöz.

» Részletek

Méregtelenítés a fogászatban

Az integrál orvoslás - integral medical, medication - az orvoslás legújabb, legmodernebb irányzatát jelenti. Az integrál kifejezést a hasonló nevű filozófiai és pszichológiai irányzatoktól származtatja. Alapelve szerint az orvoslás célja, hogy mindazon ismereteket befogadja és alkalmazza, melyek a betegek gyógyulását, az egészség megőrzését és a betegségek megelőzését elősegítik. E cél érdekében nem tesz különbséget a keleti és a nyugati, hagyományos és természetgyógyászati módszerek ...

» Részletek

Mikor robban az időzített bomba?

Az allergiákban, autoimmun-betegségekben szenvedők száma egyre nagyobb mértékben nő. A szervezet "feje tetejére állított" védekező rendszere - a mindennapok mérgező hatására - saját maga ellen folytat háborút, mivel már nem tud különbséget tenni ellenség és barát között.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.