Összes cikk
 1   2   3  >> 3 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A szépség mint szenvedélybetegség

» Részletek

Alen - a tökéletes táplálkozáskiegészítő

» Részletek

Anti-aging konferencia az öregedés ellen

Nagy megtiszteltetés volt, hogy felkértek, tartsak előadást a IV. anti-aging konferencián április 29. és május 1-je között Kuala Lumpurban. Kíváncsian vártam, mik a legújabb irányok, fejlesztések az egészségügynek ezen a területén. Első helyen említeném meg a hormonok szerepét. Kiemelt hangsúlyt kapott a konferencián a stressz kezelése, a mellékvesekéreg működésének helyreállítása és a vércukor-szabályozás. A női hormonok pótlását a menopauza idején szintetikus hormonokkal végezték, de ez ma ...

» Részletek

Anti-aging: az orvostudomány reformja

» Részletek

Betegség helyett védettség

Ha az immunrendszerünk legyengül, és ez a hideg évszakokban gyakran előfordul, akkor számtalan  betegség előtt megnyílik az út. Ilyenkor ugyanis szervezetünk védekezőrendszere nem elég erős ahhoz,  hogy legyőzze a baktériumokat, vírusokat és egyéb kórokozókat. A modern immunterápia felismerései és szakértőinek ötletei mindannyiunkat hozzásegítenek egészségünk megőrzéséhez.

» Részletek

Biomüzli

» Részletek

Diéta - De kinek, milyen?

Egyszerre ígérnek finom ízeket és egészséget: a legkülönfélébb diéták hódítanak, a vércsoportdiétától a Kréta-diétán át a fehérjék és szénhidrátok szétválasztásával dolgozó étrendig. De vajon melyik az igazi? Mit mondanak a szakértők?

» Részletek

Felfedezték a férfiklimaxot

Kedvetlenség, depressziós lehangoltság, alvászavarok, ingerlékenység, a fizikai teljesítmény és a libidó csökkenése, hízás és mindez a „legszebb férfikorban”. Jó lenne, ha minderre létezne valamilyen tetszetős orvosi magyarázat és megoldás. Némely orvos és kutató néhány évvel ezelőtt biztos volt benne, hogy megtalálta a jelenség okát: a tesztoszteron nevű férfihormon szintje az 50. életévtől csökken.

» Részletek

Fiatalodjon velünk!

Örökké fiatalnak maradni – ez egyre több ember vágya. És a különféle természetes módszerek és szerek valóban lehetőséget is adnak arra, hogy minél hosszabb ideig egészségesen, friss erőben élhessünk.

» Részletek

Fitten, mint a kőkorszakban

Eddig az orvosok a testmozgást leginkább betegségek megelőzésére ajánlották. Az Alzheimer-kór kutatói, a szívgyógyászok és onkológusok egyre inkább belátják, hogy a testmozgás a beteg ember gyógyulásában is segít - sokszor hatékonyabban, mint a tabletták vagy a bonyolult műszerek.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.