Összes cikk
<< 1   2   3  >> 3 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Erektilis diszfunkció - Lazítsunk potenciazavarok esetén

A gyógyszerek gyors, hatékony segítséget ígérnek a potenciazavarokra, azonban a használatukkal járó kockázat felett általában könnyedén átsiklunk.

» Részletek

Felkészülés a nyugdíjas évekre

» Részletek

Fiatalodjon velünk!

Örökké fiatalnak maradni – ez egyre több ember vágya. És a különféle természetes módszerek és szerek valóban lehetőséget is adnak arra, hogy minél hosszabb ideig egészségesen, friss erőben élhessünk.

» Részletek

Fitoösztrogének

» Részletek

Gránátalma

Minél többet foglalkozik a tudomány az anti-aging, az antioxidánsok és hormonzavarok témájával, annál inkább a figyelem homlokterébe kerül a gránátalma, értékes hatóanyagai ugyanis számtalan területen alkalmazhatók sikerrel. A gránátalma nem csak antioxidánsbomba, de különleges zsírsavakban és fitoösztrogénekben is gazdag.

» Részletek

Gyógyszerelés időskorban

Az idősebbek 30-40 százalékkal több gyógyszert fogyasztanak, mint a fiatalabb korosztályok. Minél idősebbek vagyunk, annál több gyógyszert szedünk, hiszen az idős ember multimorbid, azaz egyszerre több betegségben szenved. Pedig gyakran a kevesebb gyógyszer jobb életminőséget jelentene.

» Részletek

Hogyan éljünk száz évig?

» Részletek

Időskori izomsorvadás

Az orvosi sarcopenia kifejezés a görög sarx (hús) és a szintén görög penia (hiány) szavakból ered, és az idősebb korban jelentkező fokozott izomsorvadást jelenti. Megfelelő mozgásprogrammal és fehérjékben gazdag étkezéssel lassítható, illetve megállítható a folyamat.

» Részletek

Időskori szürke hályog

A szürke hályognak (katarakta), vagyis a szem lencséje zavarossá válásának leggyakoribb oka a természetes öregedési folyamat. Előrehaladott állapotban már csak a műtét segít, eleinte azonban a szervezet anyagcseréjének optimalizálásával a  szemlencse anyagcseréje is kedvezően befolyásolható.

» Részletek

Jóga mindenkinek

A jóga valóságos külső-belső fiatalító kúrának számít, tökéletes anti-aging program. A cikkünkben bemutatott jógaformákat mindenki kipróbálhatja, hiszen egyszerűek és könnyen alkalmazhatók.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.