Összes cikk
<< 1   2   3   3 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Lazítás és szépülés

Ezek az egyszerű fiatalságmegőrző gyakorlatok nem igényelnek sok időt, de nagyon hatásosak. Feloldják az izomfeszültséget, serkentik a vérellátást és feszessé teszik a bőrt. A legjobb, ha mindennap néhányszor elvégezzük a gyakorlatsort.

» Részletek

Mágikus hármas

Mindannyiunknak tisztában kell lennie azzal, hogy képzelőerőnk a legjobb módszer fiatalságunk megőrzéséhez. Az első hegedűt a szellem játssza. A víziók, a képzelet, a „beképzelések”, az önmagunkba való elmélyedés pozitív értelemben képesek a világot és ügyeit a horgukra akasztani. Ezáltal képesek a mi kis, személyes életünket szerencsés vizekre irányítani. A mentális öregedésellenes taktikákat mutatja be cikkünk.

» Részletek

Ne féljünk a szabad gyököktől!

A szabad gyökök kis méretű, negatív töltésű molekulák. Ráadásul sejtjeink ellenségei. Mivel megtámadják sejtjeinket, azok idő előtt megöregszenek. A gerontológiai kutatások eredményei szerint az antioxidánsok hatékony védelmet nyújtanak ellenük.

» Részletek

Őrizze meg memóriája frissességét

Nemrég lehetett olvasni egy 80 év feletti amerikai professzorokról, akik újabb és újabb kutatási-fejlesztési programjaikhoz kértek és kaptak támogatást, mivel azok jövőbe mutató, újszerű ötleteket hoztak szakterületükön. Milyen titkai vannak a szellem és a memória ilyen frissen tartásának?  

» Részletek

Öröm megöregedni!

Min­dan­nyi­an sze­ret­nénk so­ká­ig él­ni. A leg­szí­ve­seb­ben azon­ban úgy, hogy vég­ig meg­őriz­zük egész­sé­gün­ket, tes­ti és szel­le­mi erőn­ket. Min­dez ma már nem csu­pán álom, mi ma­gunk is so­kat te­he­tünk ér­te. Eh­hez se­gít hoz­zá az úgy­ne­ve­zett an­ti-aging pro­gram.  

» Részletek

Szellemi frissesség időskorban is

Az emlékezőképességünket nem kell feltétlenül elveszítenünk időskorban. A tudomány sokat foglalkozik a kérdéssel, így ma már sok információval rendelkezünk a témáról. Egyszerű trükkök segítségével ebben az életszakaszban is megőrizhetjük szellemi frissességünket.

» Részletek

Testünk pajzsa a rák ellen: az elöregedő sejtek

» Részletek

Változókor

A negyven körül járó nők, de már a fiatalabbak is gyakran érzik úgy, hogy elbizonytalanodtak. Vajon mi vár rájuk a változás kora után? Onnan kezdve már csak lefelé vezet az út? A klimaxról sok ellentmondásos dolgot lehet olvasni, hallani. És ezek legtöbbje nem hat éppen bátorítólag a nőkre.

» Részletek

Változókor

A változókor teljesen természetes folyamat. Semmi okunk nincs rá tehát, hogy féljünk tőle, vagy éppenséggel betegségnek tekintsük. Ezzel az életszakasszal előbbutóbb minden nő szembesül, ám hogy milyen módon érzékeljük a tüneteket, az egyénileg változó. Nézzük, mit tehetünk ebben az életszakaszban testünk és lelkünk átállításáért!

» Részletek

Zöld terápia

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.