Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Aromaterápia stressz, félelem és szomorúság ellen

Az illóolajok nem csupán a helyiségek illatosításában segítenek. Főleg stressz, félelmek és szomorúság esetén használhatóak kiválóan önsegítésre, és az élet sok területén jótevő kísérőink lehetnek. A természet csodálatos illatai magukkal ragadnak minket, felkeltik az életörömünket és jótékony hatást gyakorolnak a testünkre és a lelkünkre.

» Részletek

Holisztikus segítség korunk gyermekbetegségeire

» Részletek

Illatok a bőrnek és a léleknek

Az illóolajak élénkítik érzékeinket, javítják hangulatunkat, serkentenek vagy megnyugtatnak. Elvarázsolják szaglásunkat, enyhítik panaszainkat, ugyanakkor gondoskodnak a jó közérzetről is.    

» Részletek

Illatok feng shuija

Magát a feng shuit gyakran csak a térrendezéssel azonosítják, pedig ebbe az ősi kínai művészetbe éppúgy beletartoznak a színek és az illatok is. Gondoljunk csak bele, jók vagy rosszak, de életünk minden percét illatok határozzák meg.

» Részletek

Illatokkal a téli depresszió ellen

Az illóolajok valóságos balzsamként hatnak testre, lélekre és szellemre egyaránt. Különösen a sötét, hideg évszakban csodálatos eszközül szolgálnak a depresszív hangulat elűzésére.

» Részletek

Tanító illatok

Emlékeinkben az iskoláinkról elsőre valószínűleg nem az illatok, pláne nem az aroma jut eszünkbe. Ha mégis, inkább negatív összefüggésben... Éppen ezért különösen örvendetes, egyben meglepő azaz„ „illatos iskola” elnevezésű kísérlet, mely igazolja azt, amit a tapasztalati gyógyászat már régóta sejt: a megfelelően megválasztott illattal minden könnyebben megy.

» Részletek

Wellness - A kikapcsolódás oázisa

A kikapcsolódás oázisai és a wellness templomai megoldást kínálnak az ember testi és lelki jóléte utáni vágyakozásra. De mit érdemes igazán kipróbálni, és milyen hatásokat várhatunk? Ennek járt utána cikkünk.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.