Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Aura

» Részletek

Aura és a csakrák

» Részletek

Aurafüggőségünk

Az utóbbi évtizedekben világszerte rohamosan nő  azoknak a pácienseknek és terapeutáknak a száma, akik a komplementer medicina felé fordulnak. Ennek oka abban a gyakorlat által bizonyított tényben rejlik, hogy a gyógyításnak ez az ága személyre szólóbb, informatívabb, mint az egyetemi orvoslás, de legfőképpen hatásos és gyakorlatilag mellékhatás mentes. Sokszor előfordul mégis,  hogy a naturopata is csak a tüneteket kezeli- és ezzel hasonlóan cselekszik, mint az allopatikus orvoslás képviselői. Mivel a működési rendellenességek, a ...

» Részletek

Az aurára ható tényezők és módszerek

A következő dolgok azonnal csökkentik, tompítják vagy eltorzítják auránk, vagyis bioenergetikai tárolónk és bioenergiáink nagyságát: a félelem, a stressz, az aggodalom, a gyűlölet, az irigység, a féltékenység vagy bármilyen negatív gondolat és érzés.

» Részletek

Gondolatok az auráról, a finom szerkezetű testekről és a csakrákról

Cikkem megírására az késztetett, hogy mint bioenergetikus vizsgabiztos számtalan iskola hallgatóit vizsgáztatom, s ha az aurára, finom szerkezetű testekre és a csakrákra terelődik a szó, igen eltérőek mind a filozófiai, mind pedig a tudományos magyarázatok. Remélem, hogy kollégáim, barátaim, szakmai vitapartnereim hozzászólásukkal, véleményükkel gazdagítják majd a képet.  

» Részletek

Szubatomi finomtestünk: az aura

Naponta szoktunk beszélni az auráról, anélkül, hogy pontosan tudnánk, mi az. Sokan személyes kisugárzásnak, vonzerőnek hívják. Csakhogy a kisugárzás szó pontatlan, hiszen az aura – mint a napfény és a levegő – folyamatosan ki-be áramlik rajtunk keresztül. Valójában vibráló elektromagnetikus mezőről van szó, mely nem egyszerűen csak körülvesz bennünket, de valójában mi magunk vagyunk. 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2021. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.