Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A lélek terei

Az épí­té­szet­ben kb. 20 éve in­dult meg az a vál­to­zás, amely szo­ro­san kap­cso­ló­dik az em­ber spi­ri­tuá­lis igé­nye­i­nek ki­elé­gíté­sé­hez. Olyan épí­té­szet van ki­ala­ku­ló­ban, amely cél­jául a test és a lé­lek re­ge­ner­álá­sát, az egész­ség meg­őr­zé­sét tűz­te ki. A ho­lisz­ti­kus épí­té­szet az öko­ló­giai és ...

» Részletek

Biofalu Máriahalmon

» Részletek

Élet vastu-módra

Rosszul alszik? Általánosan rossz a közérzete? Akkor előfordulhat, hogy gondjaira a vastu, a feng shui indiai "anyja" jelenthet megoldást. Lakó- és munkahelyünket ugyanis már igen egyszerű eszközökkel is harmonikus sarokká alakíthatjuk át, ahol energiával töltőd hetünk fel.

» Részletek

Igaz barátaink

Az állatok előítéletek és számítás nélkül közelítenek hozzánk. Az emberben partnert vagy vezetőt keresnek, és cserébe közelségükkel ajándékozzák meg. Az állatterápia nemcsak számos betegség kiegészítő gyógymódjaként válik be a kómától a szívinfarktusig, hanem segítségükkel hétköznapjaink is barátságosabbak és színesebbek lesznek, és új emberek barátságára is szert tehetünk.

» Részletek

Kupolaházak - A csend és az erő helyei

A kupola általánosan elterjedt forma az egész világon. Öt kontinens őslakói ugyanúgy alkalmazzák, mint a monumentális templomok és katedrálisok emelői, ugyanakkor a természetben is minden forma legősibbjének számít. Két építész felismerte azt a lehetőséget, amely ebben a gömbölyű építészeti módszerben rejlik.  

» Részletek

Megnyugtató felfrissülés

» Részletek

Méreganyagok a lakásban

A lakásban található méreganyagok a legszebb otthont is lidércnyomássá változtathatják. Ha a lakás beteg, a benne élő emberek is szenvednek. Melyek a legfontosabb veszélyforrások, és mit tehetünk ellenük – erről szól cikkünk.      

» Részletek

Problémája van?

Ha találomra kinyitunk egy lakberendezési magazint, bizonyára találkozunk egy jókedvű lakás tulajdonossal, akinek vidámsága lakásának harmóniáját sugallja. Aztán, ha közelebbről szemügyre vesszük a berendezési tárgyakat, nem tűnik olybá, hogy ehhez az elrendezéshez a legkisebb köze lenne egy kínai feng shui szakértőnek, és ez nem is baj. A szakértő számára nyilvánvaló, hogy az egészség és a boldogság érzetét keltő lakások öntudatlanul is a feng shui szabályai szerint vannak berendezve, jól lehet nem nézhetnek ki ...

» Részletek

Wellness az irodában

Aki jól érzi magát a munkahelyén, az örömét leli a munkájában, jobb a teljesítménye és egészségesebben él. Már kis odafigyeléssel is kellemesebbé teheti környezetét, megalkothatja íróasztala melletti saját wellnessét.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.