Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Egy jó termék még jobb mellékhatása: a Soberguard

Mindennapjainkban a táplálkozás, gyógyszerszedés, italfogyasztás során nehezen eltávozó, kellemetlen közérzetet okozó méreganyagok halmozódnak fel szervezetünkben. Ezen anyagoktól segít gyorsan és hatásosan megszabadulni egy forradalmian új magyar találmány: a Soberguard.

» Részletek

Fitten, mint a kőkorszakban

Eddig az orvosok a testmozgást leginkább betegségek megelőzésére ajánlották. Az Alzheimer-kór kutatói, a szívgyógyászok és onkológusok egyre inkább belátják, hogy a testmozgás a beteg ember gyógyulásában is segít - sokszor hatékonyabban, mint a tabletták vagy a bonyolult műszerek.

» Részletek

Sajátvér-terápia

» Részletek

Sjögren-szindróma

Száraz, viszkető szemek, égő nyelv vagy a gyomornyálkahártya irritációi - banális panaszok, amelyek mindenki életében előfordulnak, de ahogy jönnek, olyan gyorsan szűnnek is. Pedig a jelenségek hátterében reumás megbetegedés is állhat, különösen, ha a panaszok idültté válnak: ez az ún. Sjögren-szindróma. A reumának ez a változata széles körben elterjedt, de gyakran elsiklanak felette vagy rosszul diagnosztizálják. Ugyanis a betegséget kísérő többi tünet, mint a krónikus fáradtság vagy az emésztési panaszok szintén ...

» Részletek

Valami más... - 2002. március

» Részletek

Vargha-gyógymód: eredményei igazolják

Nap mint nap tele van a Vargha Gyógymód Intézet rendelője, de mindenki türelmesen vár, hiszen időre érkezett, és tudja: itt segíteni fognak rajta. Köztük vannak olyan betegek is, akiket a hagyományos orvoslás gyógyíthatatlannak tart, mert kezelésük nem vezetett a várt eredményhez. Pedig - állítja Vargha Zoltán - gyógyít hatatlan betegség nincs, csak gyógyít hatatlan ember. Már ha önnönmaga mond le arról, hogy rendbe jöjjön, mert nincs életcélja, nincs miért vagy nem is akar már élni.

» Részletek

Vitaminszerű anyagok - Bioflavonoidok

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.