Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A cellulitisz problémája

A cellulitisz, közismert nevén a narancsbőr széles körben elterjedt női probléma. Mögötte gyakran egy másik kórkép rejlik, a zsírszövet felduzzadása. Cikkünkben egy szakember tanácsait olvashatják.  

» Részletek

Cellulitisz: a feszes bőr ábécéje

A narancsbőr a 35 év fölötti európai nők 80 százalékát érinti. Bár nem betegségről van szó, csupán kozmetikai problémáról, az érintettek világszerte milliókat adnak ki, hogy eltüntessék a csúnya elváltozást a fenekükről, a combjukról, a hasukról és a karjukról. Folyton újabb és újabb krémek, zselék és kenőcsök ígérik a tartósan feszes bőrt – de vajon lehetséges ez egyáltalán?

» Részletek

Mágikus torna cellulitisz ellen

Az egyszerű, ámde hatásos gyakorlatok segítségével eredményesen vehetjük fel a harcot a cellulitisz ellen, méghozzá bárhol és bármikor: az ágyban, a fürdőszobában, az autóban vagy az irodában.  

» Részletek

Power-edzéssel eltűnik a narancsbőr

A következő fitneszgyakorlatok teljes körű edzéstervet biztosítanak cellulitisz ellen. Erősítik az izmokat, a kötőszövetet és beindítják az anyagcserét. A legjobb eredményt akkor érjük el, ha hetente háromszor elvégez zük a gyakorlatokat.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.