Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Amikor a lélek szenved

A családi kapcsolatok sokkal erősebben hatnak ránk, mint néhányan gondolnánk. A korábbi generációk és az élők között fennálló konfliktusok még a halálon túl is megterhelést jelentenek. A családfelállítás gyakran rendkívül hatékony a múltban gyökerező terhek feldolgozásában.

» Részletek

Családban marad?

"Amiről itt szó van, az a legvégsőt érinti. A sors, a szeretet és a bűn határaira vezet el. Aki velünk tart ezekhez a határokhoz, megtapasztalja, mi az, ami képes néha még a negatív sorsokat is megfordítani. Látja, hogyan változhat át a megbetegítő szeretet gyógyító szeretetté. Megtapasztalja ezen kívül, hogyan alakul erővé a bűnhődésben kimerülő bűntudat, ha felismerik." (Bert Hellinger)

» Részletek

Mindig tudjuk, hol a helyünk

Az emberek zöme hajlamos arra, hogy problémáit racionális úton oldja meg. Ehhez szoktunk, mert így tanultuk - s állítólag "agyas" lények vagyunk. Igen ám, de egyrészt hiába gyötörjük az agyunkat olyasmivel, aminek vagy nincs, vagy csak kevés köze van az észérvekhez, másrészt pedig maga az agy is két rendszerben működik. Van egy irracionális része is, amelyet sokszor hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani. Pedig egy sor kérdésre éppen "ő" adhatja meg a választ.

» Részletek

Pantha Rei - Minden mozgásban van

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.