Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Az isteni Joao

Csodálatos gyógyulásokról, láthatatlan műtétekről számolnak be azok, akik jártak már a kis brazíliai faluban, Abadianiában. Mint arról tavaly júniusi számunkban beszámoltunk, a Szent Ignác Háza előtt naponta több százan gyülekeznek hófehér ruhában, türelmesen várva a bebocsáttatásra. Tudják, hogy valamennyien sorra kerülnek, és nagy valószínűséggel gyógyulást lelnek, találkozva a Joao de Deus néven az egész világon ismertté vált gyógyító médiummal. "Nem én ...

» Részletek

Gyógyítás Isten erejével?

„...a ­vak ­látni, ­s­ a ­béna ­járni­ kezd”. ­Ismerős­ képek ­a­ Bibliából,­ példák ­a ­krisztusi­ gyógyítások ­csodáiból.­ Ma­ is ismertek­ vallási­ gyógyítók,­ akik­ „felsőbb”­ erőket­ idéznek­ az­ orvosilag­ lehetetlenhez,­ ahogy­ az­ imák­ erejében­ is­majd­ minden­ ember­ bízik,­ főképp,­ ha­másban­ már­ nem­ lehet.­   De­ vajon­ mit­ gondoljunk­ racionális­ elménkkel­ az ...

» Részletek

Javult a gyengén látásom

Két éve közölték velem, hogy szemfenék-meszesedésem és száraz típusú sárgafoltsorvadásom van. Ezt a szembetegséget az orvostudomány sem gyógyszerrel, sem műtéttel nem tudja kezelni. Én a természetes módszereket (terápiákat) választottam. Pár sikertelen próbálkozás után végül is jó eredményeket értem el, melyeket mások számára is ismertté kívánok tenni.

» Részletek

Már nem pánikolok

22 éves egyetemista lány vagyok. Úgy gondoltam, érdemes megosztani másokkal az én "kis" történetemet. Rettentően érdekel a pszichológia, és mióta sikerült leküzdenem a betegségemet, még jobban vonz e terület. Egy év telt el az eset óta, és úgy érzem, mostanra sikerült feldolgoznom a történteket, és itt az ideje annak, hogy ezzel a pár sorral segítsek sorstársaimon is, ahogy magamon is segíteni tudtam.

» Részletek

Megszabadult a pikkelysömörtől

» Részletek

Nem mese egy kislányról

Ha hiszik, ha nem, Júlia magzati kora óta legyőz minden nehézséget, és történhet bármi, ő szó szerint mindig talpra áll. Ehhez persze arra is szükség volt, hogy a szülők megtalálják azt a gyógyítót - ez esetben nem orvost -, aki megfelelő segítséget tudott nyújtani.

» Részletek

Spontán gyógyulás - csoda vagy realitás?

A spontán gyógyulás az orvoslásban nem számít mindennapos esetnek, ám jóval gyakrabban fordul elő, mint hinnénk. Ilyenkor a várakozásoknak ellentmondó és tudományosan meg nem magyarázható gyógyulási folyamatról van szó. A puszta tény, hogy ilyesmi egyáltalán létezik, az emberi szervezet rendkívüli gyógyító erejének és regenerálódóképességének bizonyítéka, amelyre a betegek és az orvosok egyaránt megpróbálnak magyarázatot találni.

» Részletek

Tamás Eszter - Afrikai tea mentette meg az életét

Gazdag asszony Tamás Eszter, és ezt a bátorságának köszönheti. Nem pénzben gazdag, hanem élményekben, és mert van egy kincse, aminek az egészségét is köszönheti: egy afrikai gyógynövény.

» Részletek

Új remény a kilátástalanságban

Blankenheimben, a Biotechnológiai Kutatóközpontban dolgozik Richard Breuer terapeuta, aki évek óta agy­károsult pácienseket gyógyít, méghozzá nagy sikerrel. A blankenheimi intézet munkatársai néhány úttörő felfedezést tettek. Ezek egyike, hogy agykárosodás esetén manuális biofeedback-terápiával meglepő gyógyulási esélyek nyílnak a betegek előtt. A terapeuta nagyon finom mozdulatokat végez, mintha egy kendővel akarna pici pöttyöket felitatni, megérinti a páciense fejét, karjait és lábait. Ezek a finom érintések regeneratív ...

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.