Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Daganatos betegségek

Ha egy embernél a diagnózis minden kétséget kizáróan daganatos betegséget állapít meg, azonnal kétségbeesik. Joggal, hiszen a ráknak félelmetes a híre! Sajnos ezzel a betegséggel rendszerint akkor keresik fel a betegek a természetgyógyászt, amikor már kevés a remény, vagy utolsó szalmaszálként a "csodákban" bíznak.

» Részletek

Érzelmi sokk előzi meg a daganatot

A gyógyításban az utóbbi évtizedben érezhetően szükség lenne a paradigmaváltásra. Meglevő szemléletünk nem koherens, a polaritás erőteljesen jelen van, sok betegségre nem tudunk értelmes magyarázatot adni. Új ismereteinket nehezen tudjuk a jelenlegi medicina szemléletébe integrálni. Több ismert gyógyító is teljesen új koncepcióval állt elő az elmúlt évtizedekben, de nézeteik nehezen terjedtek el, nem kaptak kellő nyilvánosságot.

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 1. rész

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 2.rész

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 3. rész

A fűszerek is igen fontos szerepet játszanak ebben a táplálkozási programban, ugyanis bizonyított antioxidáns hatásuknál fogva kedvezően befolyásolják a gyógyulási folyamatokat. Érdemes tehát az ételeket a következő fűszerekkel mértékkel, személyre szabottan gazdagítani. Oregánó, babér, bazsalikom, gyömbér, kakukkfű, kapor, koriander, kurkuma, sáfrány, csili, curry, fokhagyma, hagyma, bors.

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 4. rész

A gabonafélék magas rosttartalmuknál és egészségjavító élettani hatásuknál fogva hozzájárulnak a szervezet életerejének növeléséhez és a méregtelenítési folyamatok hatékony felerősítéséhez. A változatosság igényével próbáljunk ki mindennap egy másik gabonafélét.

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 5. rész

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 6. rész

» Részletek

Sorskötések és a daganatos megbetegedések

A pszichoonkológia nagyjai már évtizedek óta megírták, hogy a daganatos megbetegedésekben szenvedők életét vizsgálva sokszor azt látjuk, hogy az első tünetek megjelenése előtt 1-2 évvel valami nehéz dolog történt velük. Elvesztettek valakit, akinek központi szerepe volt az életükben, vagy valamilyen súlyos csapás, veszteség érte őket, illetve végleg szertefoszlottak azok az álmok, remények, amelyeket annak idején fűztek az életükhöz. Mások az élet korai szakaszában élték meg, hogy átmenetileg vagy végleg el kellett szakadniuk a ...

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.