Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Csakraenergetizáló gyakorlatok

» Részletek

Csakraenergetizáló mozgás- és légzésprogram

A következő lazító és frissítő gyakorlatok energiával töltik fel a csakrákat. Végezzük el naponta, és akkor a hatás nem marad el. Az energia finoman épül fel, csakráról csakrára, míg a hetedik csakrának megfelelő gyakorlatnál elbocsátjuk a testből a feles leges erőket. Az első három csakra gyakorlata a mozgásra helyezi a hangsúlyt, a 4-7. csakra gyakorlatai a hajlékonyságra.

» Részletek

Jelképek és szimbólumok

Ha az ősi, hagyományos mintákat valaki lemásolja, akkor az ő tudattisztaságától, nyitottságától és tudaterejétől szimbólum vételkészségétől, ráhangolódási függően kapcsol asztrál- és mentálsíkú rezgéseket az anyagi tárgyhoz vagy rajzhoz. Minél jobban ismeri a terapeuta (a szimbólum készítője vagy átadója) a jelkép elméleti alapjait, annál jobban képes egy tudatsíkú többletenergiát az adott tárgyhoz kötni. A kliens, vagyis az ábra felhasználója tudati ...

» Részletek

Kristálygyógyászat

» Részletek

Kristálytan 1. rész

» Részletek

Mudrák

Ujjaink az egészség és a jó közérzet forrásává válhatnak, ha gyakoroljuk a mudrákat, azaz az ujj-jógát. A keleti tanítások szerint minden ujjunknak megvan a maga jelentősége, és kapcsolatban áll az egész testtel. Ezt a tudást mi is egyszerűen és hatékonyan felhasználhatjuk a mindennapi életben.

» Részletek

Siacu gimnasztika

Ki nem vágyna belső harmóniára és életörömre? Ehhez juthatunk hozzá a japán siacutechnika segítségével. Cikkünk nyolc egyszerű gyakorlatot mutat be. 

» Részletek

Vegetodinamikus masszázs

A vegetodinamikus masszázs lehetőséget kínál arra, hogy tisztába jöjjünk önmagunkkal és teljes életet éljünk. A kezelés, amelyet a német Margot Esser talált ki, új életre kelti a sejteket.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.