Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A színek tengerében élünk

Nem véletlenül használtam ezt a kifejezést. Ugyanis nincs élettelen anyag, ha nem sűrűségétől és szerkezetétől függetlenül minden tárgy egyedi rezgéseket bocsát ki, vagyis "hullámzik".

» Részletek

Biológiai sötétségben élünk

   

» Részletek

Fény

Min­den te­remtmény­nek szük­sé­ge van az élet­hez fény­re – ame­lyet köz­vet­len vagy köz­ve­tett for­má­ban vesz­nek ma­guk­hoz. Nem cso­da hát, ha elő­de­ink a Na­pot is­ten­ként tisz­tel­ték, imád­ták. A fény azon­ban sok­kal több pusz­ta vi­lá­gos­ság­nál, több, mint pusz­ta ener­gia. Táp­lá­lék és gyógy­szer a nö­vé­nyek, ál­la­tok és em­be­rek számá­ra.  

» Részletek

Gyógyítás fénnyel és meleggel

A fény és a meleg életelixír. Létezik egy olyan mélymeleg- és fényterápiás rendszer, amely leginkább a napfényre emlékeztet. Jó hatása, hogy salaktalanít, segít a fogyásban és erősíti immunrendszerünket. Segítségével a hideg, sötét téli napokon is gondoskodhatunk testi, lelki jólétünkről.

» Részletek

Gyógyító sugarak

A napra vonatkozó forradalmi felfedezések nemcsak a tudomány területén születhetnek. A sugárzó égitest sokkal nagyobb hatással van az életünkre és az érzelmeinkre, mint gondolnánk. Cikkünkből kiderül, hogyan használhatjuk ki célzottan a nap erejét.

» Részletek

Teljes spektrumú fény

A legtöbbünk tudja, hogy a vitaminok és ásványi anyagok hiánya károsíthatja egészségünket. Azt azonban kevesen tudják, hogy legalább ennyire szükségünk van mindennap bizonyos mennyiségű természetes napfényre is, ha egészségesek akarunk maradni. Ez különösen ősszel és télen nehéz. Léteznek azonban olyan műszaki megoldások, amelyek lehetővé teszik, hogy hozzájuthassunk az oly fontos teljes spektrumú fényhez, akár a legsötétebb téli napokon is.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.