Összes cikk
<< 1   2   3   4   5  >> 5 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Diófélék élvezete

» Részletek

Édesség az őserdőből

» Részletek

Élelmiszer-adalékok

Az allergia egyre több embert érint. Alig találunk gyermeket, amelyik ne lenne valamire allergiás. A kiváltó okok között szerepelnek a környezeti mérgek, az élelmiszer-adalékok, amelyek mennyisége ijesztő mértéket értek el élelmiszereinkben. Azonban nem minden adalék veszélyes.      

» Részletek

Energia aszalt gyümölcsökből

Aki a mondás szerint "kimazsoláz" valamit, az valami jót szedeget össze. Bizony, a mazsola, egyéb aszalt gyümölcsökhöz hasonlóan, tele van értékes tápanyagokkal. A szárított gyümölcs kiváló kiegészítője a teljes értékű táplálkozásnak, és különösen télen jó alternatívája lehet az importált gyümölcsnek. A kínálat igen széles és sokrétű - az almakarikától az aszalt szilván keresztül az egzotikus mangóig és ananászig terjed a választék.

» Részletek

Étkezés és élvezet

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít táplálkozásunkban a sok előre elkészített, gyorsan fogyasztható étel. Ezzel párhuzamosan formálódik az ellenmozgalom is, amely a hangsúlyt az egyszerű, egészséges és élvezetes ennivalókra helyezi. Cikkünk elárulja, mit kell tudnunk az élelmiszerek összetevőiről, és hogyan főzhetünk finom ételeket.

» Részletek

Fogyókúra: mindenki másképp csinálja!

Sokan elégedetlenek az alakjukkal, sokféle diétával, fogyókúrával próbálkoznak, állandóan küzdenek az éhségrohamok ellen, vagy étvágycsökkentő tablettákhoz, fogyókúrás shakekhez folyamodnak a cél érdekében. A baj csak az, hogy a fogyókúrázás hosszú távon inkább csak ront a helyzeten, és gyakran emésztési zavarokhoz vezet. A szakértők szerint nincsenek általános érvényű szabályok, a tanácsok részben eltérnek egymástól. Tehát senki sem ússza meg a feladatot, hogy az ...

» Részletek

Főzzünk vadnövényekből!

Gyógyító hatású, általában gyomnak tartott ehető vadnövényeket ma már a konyhaművészet is egyre gyakrabban tálal fel. A vadnövényekben jóval több vitamin és ásványi anyag található, mint a kultúrnövényekben, és egész évben rendelkezésünkre állnak. Ám csak olyan növényt gyűjtsünk és együnk, amit valóban jól ismerünk!

» Részletek

Fűtsünk be a télnek!

A téli hideget sokan a kellemetlen fázással azonosítják. Ám a természetgyógyászat számtalan olyan trükköt ismer, amelynek segítségével újra felmelegedhetünk.

» Részletek

Gyógyító trópusi gyümölcsök

A trópusi gyümölcsök nemcsak finomak, de tele vannak vitális anyagokkal, mikrotápanyagokkal. Aki rendszeresen fogyasztja ezeket, sok betegség ellen felvértezi szervezetét.  

» Részletek

Ha homeopátiás szert szed, kutya baja!

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.