Összes cikk
<< 1   2   2 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Illatok feng shuija

Magát a feng shuit gyakran csak a térrendezéssel azonosítják, pedig ebbe az ősi kínai művészetbe éppúgy beletartoznak a színek és az illatok is. Gondoljunk csak bele, jók vagy rosszak, de életünk minden percét illatok határozzák meg.

» Részletek

Lakás-egészség-feng shui: Éljünk harmonikus környezetben! 1. rész

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, elsősorban harmonikus környezetre van szükségünk. A jól berendezett munkahely például egyformán fokozza a teljesítményt és a kellemes közérzetet. A harmonikus hálószobában jobban és egészségesebben alszunk. Mindezt az ázsiaiak már régóta felismerték. A klasszikus feng shuival olyan tudományt fejlesztettek ki, amely megmutatja, hogyan élhetünk összhangban a környezetünkkel. 

» Részletek

Méreganyagok a lakásban

A lakásban található méreganyagok a legszebb otthont is lidércnyomássá változtathatják. Ha a lakás beteg, a benne élő emberek is szenvednek. Melyek a legfontosabb veszélyforrások, és mit tehetünk ellenük – erről szól cikkünk.      

» Részletek

Újra a Földanyára építenek

A New Age út­tö­rő nap­jai óta elin­dult egy olyan moz­ga­lom, amely az al­ter­na­tív szo­ciá­lis és spi­ri­tuá­lis élet­for­mák­kal össze­füg­gés­ben tu­da­to­san új utat ke­res az épí­té­szet­ben is. Má­ra az ilyen kom­mu­na­mo­del­lek, öko­fal­vak és egyéb kez­de­mé­nye­zé­sek az egész vi­lá­gon fel­buk­kan­tak, jó pél­dát mu­tat­va ar­ra, ho­gyan le­het meg­va­ló­sí­ta­ni a ...

» Részletek

Virágzó terek

A virágzó szobanövények minden évszakban energiát adnak. A feng shui ősi kínai művészete elárulja, a különféle növények segítségével hogyan vihetünk új energiát életünk egyes területeire.

» Részletek

Wellness az irodában

Aki jól érzi magát a munkahelyén, az örömét leli a munkájában, jobb a teljesítménye és egészségesebben él. Már kis odafigyeléssel is kellemesebbé teheti környezetét, megalkothatja íróasztala melletti saját wellnessét.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.