Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2011-ben is az egészségbe fektetünk

Az elmúlt évben ünnepelte 15. születésnapját a Kombucha Hungary, illetve a Viva Natura, s ez alkalomból több mint 15-féle új termékkel lepte meg vásárlóit. A mai világban mindenki összehúzza magát és megpróbálja túlélni az eseményeket, ennek ellenére mi lehet az oka, hogy egy magyarországi cég, multinacionális háttér nélkül, egyre több új termékkel jelentkezik és egyre több szakmai újítással, egészség-be-fektető ajánlattal jelentkezik?

» Részletek

A hagyma mint vitaminforrás

» Részletek

A hajdina hatása a vénákra és szerepe a táplálkozásban

» Részletek

A hatékony antioxidáns

A Gyermekrák Alapítvány segítségével több mint egy éve jut el a Kombuflavonoid készítmény a gyógyulásra váró gyermekekhez. A Kombuflavonoid OÉTI által engedélyezett táplálkozáskiegészítő termék, a rák gyógyításában alkalmazott kiegészítő kezelések során tapasztalt pozitív hatását természetes antioxidáns tulajdonságának köszönheti.  

» Részletek

A hawaii gyógyító

No nem valamiféle kézrátéttel, vágás nélküli műtéttel gyógyító csodadoktorra szeretnénk ismét felhívni a kedves Olvasó figyelmét, hanem egy gyógyításra használt "csodagyümölcsre".

» Részletek

A máj betegségei 4. rész

» Részletek

A megújulás titkai 3. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 5. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A megújulás titkai 7. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A nők másképp betegszenek meg, mint a férfiak

Sok gyógyszer a női szervezetben másképp hat, mint a férfiaknál. A szívinfarktus is más módon nyilvánul meg a két nem egyedeiben. A nők intenzívebben érzik a fájdalmat, és a stresszre is erőteljesebben reagálnak, minta a férfiak. Mindeme különbözőségekkel az orvoslás egy új, Amerikában született ága foglalkozik: a gendermedicina.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.