Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Az egészség hét lakat alatt őrzött titkai

» Részletek

Lehet, hogy allergia?

Ha egy-egy ennivaló (például eper) elfogyasztása után viszketés alakul ki a szájban vagy bőrkiütések jelentkeznek, könnyű felismerni a táplálékallergiát. Puffadás, hasfájás vagy hasmenés esetén azonban nehéz hozzárendelni a panaszokat a megfelelő élelmiszerhez, főként akkor, ha ez utóbbit naponta fogyasztjuk, mint például a tej- vagy gabonatermékeket. A megoldást az allergiateszt jelenti, ám kérdés, melyik a megfelelő teszt.

» Részletek

Lisztérzékenység - Mi lappang az allergiák hátterében?

» Részletek

Magnézium, az elhanyagolt ásvány

Az emberi testben és a zöld levélben lévő sejteket vizsgálva érdekes az utóbbiban található klorofill és az emberi vér hasonlósága. A fő különbség, hogy a klorofill magnéziumot, míg az emberi vér vasat tartalmaz, de kémiailag igen hasonló vegyületről van szó. És a "zöld vér" az emberi testben valódi piros vérré változik.

» Részletek

Szejtán - az ízletes búzasült

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.