Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

8 pontban a pozitív gondolkodásért

Hangulatunk közvetlen hatással van a betegségek lefolyására. A pozitív érzelmek révén egészségesebbek leszünk, sőt a boldog emberek nem csak egészségesebbek, de tovább is élnek. Ha a központi idegrendszerben az öröm és az elégedettség érzetét továbbító pályák gyakran kerülnek ingerületi állapotba, akkor ezek a „boldogságpályák” kiszélesednek.

» Részletek

A bol­dog – bol­dog­ta­lan

» Részletek

A csodálatos szív

A szív az ember legcsodálatosabb szerve. Összekötő kapocs a fizikai test és a mentális-spirituális test között. Az erek útján fizikai kapcsolatot tart a test valamennyi sejtjével. Táplálja őket, és a fizikai síkon energiát és fizikai információt továbbít. Vagyis a mozgási energiát, a pránát vezeti az élő sejtek atomjainak örök mozgásban levő elektronjaihoz.

» Részletek

A duplex szféra - kettős gömb az emberben

Az ezotéria fogalma az emberi értelem elől elrejtett valóságot jelenti, amely megismeréséhez szemléletet kell váltani, hiszen ha az általánosan elfogadott világkép korlátain belül gondolkodunk és viszonyulunk a jelenségekhez, rejtve marad az a lényeg, amit a legjobb törekvésünk ellenére sem érthetünk meg. Az ezoterikus ismeretek azt szolgálják, hogy fellebbentsék a fátylat a vélt igazságokról, axiómaként elfogadott, tudomány által is képviselt dolgokról, és tudatára ébresszenek a valóságnak.

» Részletek

A fájdalom, a félelem és a figyelem

» Részletek

A félelem foglyai

A félelmet mindenki ismeri, mert az természetes életünk része. Problémát csak a túlzott mértéke vagy beteges tartalma jelenthet. Ez hatalmasodhat el rajtunk, ejthet foglyul bennünket.  

» Részletek

A függőségek energiamezői

A függőségek baja – legyen evés, ivás, alkohol, kábítószer, szex – hogy nem rendelkeznek szabadon pszichés energiáikkal.

» Részletek

A gyógyítás hiányzó láncszeme: a szeretet

A virágesszenciákkal dolgozó Bach-virágterápia mára széles körben elterjedt. Ennek a továbbfejlesztett változata a Love Remedies szeretet-virágterápia, ami attól más, hogy a virágok úgy adják az esszenciákat, hogy közben nem sérülnek. Az esszenciák pedig képesek helyreállítani a test-lélek-szellem egységének a felborulását.

» Részletek

A harag

   

» Részletek

A Három

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.