Összes cikk
<< ...  2   3   4   5   6   7   8   9   10   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Az önbecsülés repedései

» Részletek

Az önsajnálat homlokzata

» Részletek

Az új nőiesség

Hogy a nők valóban nők tudjanak lenni, végre fel kellene hagyniuk azzal, hogy a férfiak világát utánozzák. Helyesebb volna, ha ismét felelevenítenék az ősi női erőforrásokat. Könnyű gyakorlatokat mutatunk be, amelyek segítségével mindenki megtalálhatja lényének lényegét.

» Részletek

Az unalom, a punyi, a depi és az öngyi

» Részletek

Bántás

Mind eljátszottuk már a szerepeket? vagy a learatott emlékek koróvén szúrós tarlóját tapodva lábunkon a vér még kiserked?  

» Részletek

Bátorság

» Részletek

Bélbetegségek holisztikája

Rohanó és elmélyedt gondolkodásra vajmi kevés időt hagyó századunkban az emberiség egyre nagyobb részének okoz gondot, mi az, amit érdemes megtartania, s mi az, amit könnyen elengedhet? E gyötrődésekkel teli választási kényszer egyaránt üli meg az „anyagtalant”, vagyis az érzelmeket és gondolatokat szelektáló agyunkat és az „anyagiakat”, vagyis a táplálékokat szelektálni rendelt bélrendszerünket. Ékesen bizonyítja ezt világszerte a pszichés és bélbetegségek számának folyamatos növekedése, ...

» Részletek

Benyomás

» Részletek

Bölcsesség

Míg a régebbi korok kultúrnépeit a bölcsesség keresése mindenkor alapvetően jellemezte, addig a modern kultúrában a bölcsesség inkább afféle fehér folt, hiánycikk, negligált valami, amelyet kevesen vesznek számba. Még a haszonelvű életszemlélet sem emeli a bölcsességet arra a rangra, amely azt megilleti, pedig tudvalévő, hogy az igazi bölcsességnek gyakorlati jellege is van: a boldogulást is segíti az okos és ügyes viselkedés kapcsán.

» Részletek

Boldogságreceptek az agyunknak

Tudta, hogy az ásítás enyhíti a stresszt és segíti a koncentrációt? És azt, hogy naponta 12 perc meditáció vagy imádkozás elegendő ahhoz, hogy agyunk működése javuljon és több boldogsághormon termelődjön benne?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.