Összes cikk
<< ...  4   5   6   7   8   9   10   11   12   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Engedelmesség

El­len­té­tes­ség az út moz­gá­sa en­ge­dés az út tu­laj­don­sá­ga. Az ég alatt min­den a lét­ből fa­kad s a lét a nem­lét­ből fa­kad. Tao te king 40. vers

» Részletek

Érzelem, szerelem, szeretet

Zeusz atyánk! Milyen sok szenvedéstől szabadítanád meg az emberiséget, ha mindenkinek megmutatnád a démont, amely üldözi.  De te tarts ki! Az ember származása isteni, és saját szent lényétől tanulja meg, miképpen éljen. (Pythagoras: Arany Eposz)

» Részletek

Expresszivitás

A benyomásnak és kifejezőerőnek is egyensúlyban kell lennie a jin-jang elvnek megfelelően, az emberek lelkében és viselkedésükben.  

» Részletek

Fényvaluta

…élet­tel te­li test tűz­zel te­li lé­lek vi­lá­gos­ság­gal telt szel­lem…  Ham­vas Bé­la: Ta­bu­la Sma­rag­di­na  

» Részletek

Figyelemszükséglet és figyeleméhség

„A fénybe álló nem lesz fényes,a magát hirdető nem lesz híres,a magát dicsérő nem lesz dicső,a magát kínáló nem lesz vezető.”Tao te King 23. vers

» Részletek

Frufru

Láttam az embert, Láttam ügyködni és kapkodni. Nevetésből és idegekből épült homlokzata felmagasult, de  hazudott. Lábnyoma kacskaringós. Valódi gyermekei a gondjai. (H. Michaux: Ecce homo)

» Részletek

Gyógyulj a fák energiájával

Manfred Himmel nem készít teát hársfavirágból vagy bodzabogyókból, nem tör porrá nyírfakérget, és fenyőgyökérből sem készít főzetet. A fák magasabb szintű, energetikai gyógyerejét hasznosítja. Óvatosan kapcsolatot teremt a fával, ráhangolódik és fogadja annak speciális energiáját.

» Részletek

Halogatás

» Részletek

Hanghordozás

 

» Részletek

Hanghullámok a modern gyógyászatban

Sokan azt gondolják, amikor a derekukra kötik a két hangszórót: ez is egy a hókuszpókuszok közül, amiben hinni kell, ha gyógyulni akarunk. A hit és a remény persze fontos a beteg számára, de a frekvenciakezelés színtiszta fizika, annak egy izgalmas világa.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.