Összes cikk
<< ...  5   6   7   8   9   10   11   12   13   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Hatás

» Részletek

Hekate

» Részletek

Herdálás

» Részletek

Hiány - többlet

A hiány igen kegyetlen dolog, mert folytonosságban újratermelődik és az örvény lehúzó erejével hat ránk. Ennek a dinamikának az ellensúlyozásához a puszta ellenállás cseppet sem elég. Minden hiány csak a többlettel egyensúlyozódhat ki. Ám honnan, miből vagy miképpen lehet ezt a többletet elérni, megszerezni?

» Részletek

Holisztika az állatgyógyászatban

Akupunktúra, Bachcseppek, homeopátiás golyócskák vagy reiki – az állatokat is kezelhetjük természetes módszerekkel.

» Részletek

Holisztikus fogszabályozás

A kényszer és foghúzás nélküli korrigálás csak akkor működik, ha a helytelen fogállás kialakulásának mélyen fekvő okait derítjük fel. Eddig kevés szó esett arról, hogy a mechanikus megoldások mellett szelíd módszerek is léteznek a harapás helyreállítására. Ennek pedig az egész szervezet hasznát veszi.

» Részletek

Holisztikus stresszoldás

A stressz kezelése a fejben jó, még jobb azonban, ha holisztikusan, tehát az egész szervezetre kiterjedően próbáljuk meg oldani, csökkenteni hatásait. Szerveink 100%-os teljesítménye 30%- ra csökkenhet anélkül, hogy ezt észlelnénk. Csak ilyen nagyarányú szintcsökkenésnél jelzi szervezetünk, hogy valami nincs rendben. Aki semmit sem tesz egészsége érdekében, számolhat vele, hogy évente kb. 1,5%-kal csökken a teljesítménye.

» Részletek

Hősök és antihősök

» Részletek

Hű tár­sunk a ho­lisz­ti­ká­ban: a tölgy­fa

» Részletek

Humor

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. február

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.