Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7   ... >> 18 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Amikor a jód megbetegít

Európa-szerte még mindig sok helyütt ajánlják a jódozott élelmiszerek forgalmazását minden ember számára. Azonban egyre gyakrabban hallhatók kritikus hangok is. Egyre több orvos figyelmeztet a „kötelező” jódpótlás veszélyeire.

» Részletek

Anti-aging konferencia az öregedés ellen

Nagy megtiszteltetés volt, hogy felkértek, tartsak előadást a IV. anti-aging konferencián április 29. és május 1-je között Kuala Lumpurban. Kíváncsian vártam, mik a legújabb irányok, fejlesztések az egészségügynek ezen a területén. Első helyen említeném meg a hormonok szerepét. Kiemelt hangsúlyt kapott a konferencián a stressz kezelése, a mellékvesekéreg működésének helyreállítása és a vércukor-szabályozás. A női hormonok pótlását a menopauza idején szintetikus hormonokkal végezték, de ez ma ...

» Részletek

Anyagcsere-diéták - Mennyit érnek a valóságban?

Az ún. anyagcsere-diéták személyre szabott étrend segítségével ígérik a testben felhalmozódott zsírfelesleg lebontását és még sok egyéb pozitív hatást. De vajon hihetünk-e ezeknek az ígéretekenk?

» Részletek

Anyagcseretípusok

Miért nincs sok embernek sikere a diétákkal? Ennek gyakran az az oka, hogy közben nem veszik figyelembe egyéni anyagcseretípusukat. A szénhidrátok, fehérjék és zsírok ugyanis mindenkinél másképpen hatnak. Cikkünkből kiderül, hogyan ismerhetjük fel saját típusunkat, és hogy melyik tápanyag való igazán nekünk.  

» Részletek

Aura és a csakrák

» Részletek

Az egészség az anyaméhben kezdődik

Az utóbbi évtizedek tudományos megfigyelései kimutatták, a környezeti hatások, például a táplálkozás, úgy „állítják be” az embriót és az újszülöttet, hogy bizonyos normaértékek előre programozódnak a születendő gyermek testében. Aztán ezek egy életen át meghatározzák egészségi állapotának alakulását. Ilyen programozás hatása alatt állnak bizonyos hormonok, például az inzulin, és számos vitamin és ingerületvivő anyag is.

» Részletek

Az egészség hét lakat alatt őrzött titkai

» Részletek

Bio-frekvenciaterápia

» Részletek

Böjttúrázás

Böjtöléssel és a túrázással, e két, önmagában is igen hatásos természetes gyógymód kombinációjával feltöltődhetünk, és megszüntethetjük a kisebb panaszokat is.

» Részletek

Bolhamag: a természet apró csodája

A bolhamag, vagyis a bolhamag héja szinte csodaszer. Képes csökkenteni a koleszterinszintet, szabályozza a vércukorszintet, méregteleníti, ugyanakkor stimulálja is a beleket. Segít a fogyásban és csökkenti a rák rizikóját.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.