Összes cikk
 1   2   3   4   5   ... >> 10 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A fényvédelem csapdái –a napozás áldásos hatásai

Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerészdiplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech anyagok előnyeit, hatásosak és megfizethetők (DRHAZI termékek). Lapunkban indított sorozatában a modern szépségápolás fortélyaival és a biokozmetika legújabb trendjeivel ismerteti meg olvasóit.

» Részletek

A hold titokzatos ereje

A sápadt égitest emberemlékezet óta lenyűgözi a földlakókat. Naprendszerünk bolygóira gyakorolt rendkívüli befolyása megmutatkozik például az ár és az apály jelenségében. De vajon milyen hatással bír a hold ránk, emberekre nézve? Erre vonatkozólag eltérőek a vélemények.

» Részletek

A homeopátiás gyógyszer 3. rész

» Részletek

A megújulás titkai 12. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A nyálmirigy betegségei

Az ember nagy nyálmirigyeinek nélkülözhetetlen szerep jut az emésztésben. Ezek a mirigyek naponta kb. 2 liter nyálat termelnek, amelyek nélkül a falatot egyszerűen nem tudnánk lenyelni. Amíg nyálmirigyeink gond nélkül ellátják feladatukat, nem is veszünk róluk tudomást, erre csak akkor kerül sor, ha valamilyen betegség éri azokat. Fertőzések mellett kőképződés vagy daganatos elfajulás is felléphet.

» Részletek

A szép haj titka

A szép, fénylő haj a testi és lelki egészséget tükrözi. Sok embernek mindez sajnos csak álom, ugyanis hajuk zsíros, korpás vagy száraz. A haj öröklött tulajdonságait nem tudjuk megváltoztatni, de megfelelő ápolással a hajgondok megszüntethetők.

» Részletek

A tiroli életerő

Egyre több országban válik megszokott gyakorlattá, hogy az egészséges életmódnak a betegségek megelőzésében játszott hihetetlenül fontos szerepét felismerve, a szállodák ehhez igazodó környezetet és programokat kínálnak. Ilyen lehetőséget találhatunk az észak-tiroli Kirchbergben, a bájos ausztriai kisváros Elisabeth nevű szállodájában is.

» Részletek

Alen - a tökéletes táplálkozáskiegészítő

» Részletek

Állóképesség és frissesség táplálékkiegészítőkkel 4. rész

» Részletek

Aloe vera barbadensis

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.