Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A lélek halhatatlansága

» Részletek

A lélek sötét éjszakája

Azzal az emberrel élek, akit szeretek? Azt a szakmát végzem, amelyhez kedvem van? Olyan helyen élek, amelyet szeretek? Mindeme kérdéseket a nálunk is ismert dr. Rüdiger Dahlke, holisztikus szemléletű orvos tette fel egy osztrák televíziós csatorna egészségügyi műsorában. Aki mindhárom kérdésre igennel válaszolt, annak boldog az élete - magyarázta a depresszió-szakértő terapeuta. Noha dr. Dahlke ad hoc tesztje mellőz minden tudományos alapot, mégis fontos pszichológiai kölcsönhatásokra világít rá. Ha a szeretet, foglalkozásunk és szociális ...

» Részletek

A rák ezotériája

Az ezotéria fogalma az emberi értelem elől elrejtett valóságot jelenti. Megismeréséhez szemléletet kell váltani, hiszen ha az általánosan elfogadott világkép korlátain belül gondolkodunk és viszonyulunk a jelenségekhez, rejtve marad az a lényeg, amit a legjobb törekvésünk ellenére sem érthetünk meg. Az ezoterikus ismeretek azt szolgálják, hogy fellebbentsék a fátyolt a vélt igazságokról, axiómaként elfogadott, tudomány által is képviselt dolgokról.

» Részletek

Amikor a lélek szenved

A családi kapcsolatok sokkal erősebben hatnak ránk, mint néhányan gondolnánk. A korábbi generációk és az élők között fennálló konfliktusok még a halálon túl is megterhelést jelentenek. A családfelállítás gyakran rendkívül hatékony a múltban gyökerező terhek feldolgozásában.

» Részletek

Amiről a csend beszél

» Részletek

Hányan laknak a lelkünkben?

Nemrégiben első ízben tartott előadást Magyarországon Peter Orban, az Európaszerte ismert német családterapeuta és asztrológus, akinek eddig tizenhárom könyve jelent meg magyar nyelven. Egyéni látásmódja és lebilincselő stílusa a személyes találkozással újabb híveket szerzett számára.

» Részletek

Miért halhatatlan a lélek?

A Tibeti halot taskönyv Nyugaton évekig az ezotéria iránt érdeklődő „vájt fülű” közönség kedvelt olvasmánya volt. Mára bebizonyosodott, hogy az abban olvasható kijelentések és tanítások nagy része abszolút megfelel mai, tudományos világlátásunknak. Talán ezek alapján közelebb kerülhetünk a lélek mibenlétének megértéséhez?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.