Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Ha elsavasodunk...

Az elsavasodás megbetegít. Ez az állítás szinte közhely a természetes gyógymódok hívei számára. A részleteket illetően azonban meglehetősen eltérnek a vélemények: Mi savasít – hús, cukor, gabona, gyümölcs, vagy a stressz?  

» Részletek

Honnan tudhatja Ön, hogy szervezete elsavasodott?

Manapság egyre gyakrabban találkozunk azzal a kifejezéssel, hogy „elsavasodás”. Sokan beszélnek róla, több könyv is megjelent a témában, és az embereket foglalkoztatja a kérdés: vajon honnan lehet megtudni, hogy valakinek a szervezete túl savas, vagy sem. És egyáltalán, mi az, hogy túl savas?

» Részletek

Lúgosítás - a fogyókúra alapja

Előző számainkban foglalkoztunk már a sav-bázis egyensúllyal. Kevesen tudják, mi köze az elsavasodásnak a bennünk lévő mérgekhez. Még kevesebben tudják, hogy az elhízásnak is köze van hozzá.

» Részletek

Tisztítókúra Mayr-módszerrel

Az F. X. Mayr nevéhez fűződő böjt és béltisztítás sikeres gyógymódja az emésztőszervi és anyagcsere-betegségeknek, főként orvosi ellenőrzés mellett. Akinek nincs lehetősége, hogy erre specializált szakemberhez forduljon, egyhetes, könnyített változatát otthonában is elvégezheti.

» Részletek

Zöld energia lúgosítással

A tavaszi fáradtságra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint az új évszak kellemetlen velejárója. Sokan azt hiszik, természetes, hogy tavasszal fáradékonyabbak, és csak egy kis vitaminhiány áll a probléma hátterében. Mindez tévedés, hiszen egyáltalán nem törvényszerű, hogy mindenkit utolér a tavaszi fáradtság! Kíváncsi a titok nyitjára?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.