Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Ezerarcú masszázs

» Részletek

Fejfájás ellen nyirokdrenázs

» Részletek

Lomi-lomi nui

A­ hawaii­ bennszülöttek­ évezredes­ múltra­ visszatekintő­ masszázsterápiája­ maximális­ törődést,­odafigyelést­ igényel­ a­ terapeutától.­ Megérinti­ a­ legmélyebb­ rétegeket­ –­ testi­ és­ lelki­ szinten­ egyaránt.­ Lebegve,­ megszabadulva­ a­ hétköznapok­ gondjaitól,­ lehetőség­ nyílik­ a­ teljes­ regenerálódásra.

» Részletek

Masszázs a sima bőrért

Nyáron sok bőrfelület marad fedetlenül az ember testén. Az ujj nélküli topok és a miniszoknyák különösen akkor érvényesülnek jól, ha szép sima a bőrünk. Ha a szövetek nem elég erősek, akkor bőrfeszesítő testápolókkal, kifinomult masszázstechnikával és kiegyensúlyozott étkezéssel gyorsan újra formába kerülhetünk.

» Részletek

Öngyógyító módszerek

Gyakran érzi magát fáradtnak és feszültnek, vagy terhes gondolatok gyötrik? Reggelente fájdalmakkal ébred, és nehezen jön lendületbe? Próbálja ki, nem érzené-e frissebbnek és energikusabbnak magát, ha a napjait Kneipp-féle eszpresszóval, ütögetős- vagy fejmasszázszsal kezdené! Figyeljen önmagára, és vegye kezébe saját egészségét!

» Részletek

Stresszoldó masszázsok

» Részletek

Testkezelés kézmasszázzsal

Ha öntudatlanul is, de valamennyien használjuk a kézmasszázs nyújtotta előnyöket: amikor például gondolkodás közben babrálunk az ujjainkkal, vagy ha idegesek vagyunk, egyik kezünkkel a másik felületét masszírozzuk. A kéz reflexzónáinak rendszeres masszírozása segíthet megelőzni különféle betegségeket, jóllehet ennek jelentőségét a hivatalos orvostudomány alábecsüli. A kéz azonban ugyanúgy alkalmas reflexzónamasszázsra, mint a láb, és önkezelés céljaira még jobban kézre is esik.  

» Részletek

Thai masszázs

A hagyományos thai masszázs több, mint wellness, holisztikus megközelítésű gyógyító elv. Serkenti az anyagcserét, oldja az izomfeszültségeket, és hatására úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna.

» Részletek

Wellness - A kikapcsolódás oázisa

A kikapcsolódás oázisai és a wellness templomai megoldást kínálnak az ember testi és lelki jóléte utáni vágyakozásra. De mit érdemes igazán kipróbálni, és milyen hatásokat várhatunk? Ennek járt utána cikkünk.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.