Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A szív taója

» Részletek

Krónikus fáradtság szindróma

Van egy szellemes angol közmondás, amelyet eredetileg fővárosuk nagyszerűségének szemléltetésére ötlött ki egy ismeretlen „London-image” szakértő. Who is tired of London, is tired of life, vagyis: aki fáradt Londontól, az valójában az élettől fáradt.

» Részletek

Krónikus viszketés

Aki soha nem tapasztalta, nem értheti, milyen kínokat élnek át az érintettek. Az állandó viszketés idegesítő és megzavarja éjszakai nyugalmunkat. Ha vakarjuk, csak rövid ideig könnyebbülünk meg, hosszú távon inkább csak rontunk a helyzeten. A viszketés testünk figyelmeztető jelzése, kísérő tünete a legkülönfélébb bőrbetegségeknek vagy mélyebben rejlő, belgyógyászati betegségeknek, de okozhatja gyógyszer is.  

» Részletek

Mitől leszünk boldogok?

Harmóniában élni önmagunkkal és a többi emberrel - mindnyájan erről álmodunk. A valóság azonban gyakran másképp néz ki: stressz, elégedetlenség, félelem, depresszió, félreértések és betegségek nehezítik meg az életünket. Hogyan tudnánk ezt megváltoztatni? Van-e titkos recept a boldogságra? Ezekre a kérdésekre ad választ cikkünk.

» Részletek

Zen a mindennapokban

A zen távol-keleti filozófia. A célja hozzásegíteni az embereket ahhoz, hogy megszabaduljanak illúzióiktól, szenvedéseiktől és kényszereiktől. A zen nem mondja ki, az embernek milyennek kell lennie vagy hogyan kell élnie. Sokkal inkább arról szól, hogy felismerje önnön valódi lényét és a többi dologgal alkotott egységét. Ha ez sikerül, sosem sejtett szabadságban lehet része.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.