Összes cikk
 1   2  >> 2 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A DNS átprogramozása

Az előző havi cikk folytatásaként ennek az írásnak az lenne a célja, hogy lehetőséget kínáljon ahhoz, miként tudjuk javítani DNS-láncaink hiányosságait, gyógyítva így a betegeket, terjesztve a DNS-gyógyítás technikáját. A DNS szerkezete és működése számtalan okból megváltozhat vagy megsérülhet (pl. mérgek és sugárfertőzés hatására). A DNS-aktiválás módszere megtanít ezek kijavítására és kétszálú DNS-ünket többszálúvá bővíti.

» Részletek

Aura és a csakrák

» Részletek

Az aura mérése

» Részletek

Az aurára ható tényezők és módszerek

A következő dolgok azonnal csökkentik, tompítják vagy eltorzítják auránk, vagyis bioenergetikai tárolónk és bioenergiáink nagyságát: a félelem, a stressz, az aggodalom, a gyűlölet, az irigység, a féltékenység vagy bármilyen negatív gondolat és érzés.

» Részletek

Betegségtudat a lélek elfojtásából ered

» Részletek

Csakraenergetizáló gyakorlatok

» Részletek

Csakraenergetizáló módszerek

» Részletek

Csakraenergetizáló mozgás- és légzésprogram

A következő lazító és frissítő gyakorlatok energiával töltik fel a csakrákat. Végezzük el naponta, és akkor a hatás nem marad el. Az energia finoman épül fel, csakráról csakrára, míg a hetedik csakrának megfelelő gyakorlatnál elbocsátjuk a testből a feles leges erőket. Az első három csakra gyakorlata a mozgásra helyezi a hangsúlyt, a 4-7. csakra gyakorlatai a hajlékonyságra.

» Részletek

DNS: A megújulás titka

Ma, amikor a gének kutatása az orvostudomány egyik központi témája, amikor nem látszik lehetetlennek, sőt egészen természetes, hogy a csecsemő születésekor a szülők "használati utasítást" is, géntérképet kapnak az újszülöttről, sok eddig képtelennek tűnő egészségvédelmi lehetőséggel gazdagodunk.

» Részletek

Meridiánok 1. rész

A csakrákban összegyűjtött és tárolt életenergiát az éteri levegőnél is finomabb halmazállapotú láthatatlan vezetékrendszer szállítja az egész testet behálózó meridián csatornáin keresztül. A meridiánok láthatatlan, éteri halmazállapotú energiavezetékek, melyek feladata a csi, a vitális életenergia szállítása és szétosztása szervezetünkben.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.