Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Bélszanálás

A bélrendszer nem csak a tápanyagok és vitaminok stb. felszívódását szolgálja, hanem itt található az immunrendszer jelentős része is. Éppen ezért a jól működő belek a természetgyógyászat szempontjából az egészség alapját jelentik. Nem meglepő tehát, hogy terápiaként a belek szanálását ajánlják, pl. fokozott fertőzéshajlam, allergiák vagy autoimmunbetegségek esetén. De mit is értünk pontosan „bélszanálás” alatt? Hogyan működik ez? Egy biztos: nem egységes séma szerint.

» Részletek

Gondolatok a candidiasis elleni „harc” kapcsán

A páciensek végleges gyógyulást remélve sorra keresik fel a rendelőket, s az eltérő filozófiai és materiális alapokon nyugvó terápiákat – saját szempontjaik alapján egyszerűsítve s lerövidítve – általában csak részben tartják be.

» Részletek

Gyakran megfázik?

Alig sikerült rendbe jönni, jön a következő megfázás! Akár mi magunk esünk folyton vissza, akár gyermekeink náthásak szinte szünet nélkül, egy idő után aggódni kezdünk: talán valami nincs rendben immunrendszerünkkel? A természetes életmód és gyógymód segítségével azonban megerősíthetők védelmi vonalaink. Azt azonban le kell szögeznünk, hogy élete folyamán senki nem úszhat meg néhány fertőzést.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. február

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.