Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Gyógymurphy - 796-801

Mottó: Murphy törvény könyve nem más, mint az egyetemes emberi neurózisok terápiás tárháza.

» Részletek

Köhög, náthás?

» Részletek

Magas vérnyomás

Normális vérnyomásnak általában a 120/80-as értéket tartják, de ennek megítélése nem egységes. A magas vérnyomás súlyosságától függően megkülönböztetjük a határeseti (120-160/90-104), az enyhe (140-160/95-104), a közepes (140-180/105-114) és a súlyos (160+/115+) magas vérnyomást. Ha már kialakult a magas vérnyomás betegség, akkor hipertóniának hívják.  

» Részletek

Sav-bázis egyensúly

Az acidózis – az az állapot, amikor a szervezetben túl sok a sav és túl kevés a lúg – a civilizáció egyik alapbajának számít. Csökkenti életerőnket, megrövidíti életünket, idő előtt elhasználja szervezetünk energiáit. Nem megvalósíthatatlan feladat azonban megtalálni újra az egyensúlyt – segít a megfelelő táplálkozás, a lúgos kémhatású por és egy speciális önmasszázs.

» Részletek

Új köntösben a Természetgyógyász Magazin online

Kedves Olvasóink! Bizonyára önök is észrevették, hogy a Természetgyógyász Magazin internetes kistestvére, a www.tgy-magazin.hu ez év március óta nem bővítette kínálatát az elektronikus magazin olvasói részére. Ennek az az oka, hogy szeptember elsejétől új tartalmi és formai megjelenésre készültünk az internet hasábjain.

» Részletek

Vitaminszerű anyagok - Bioflavonoidok

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.