Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Gyógyító sugarak

A napra vonatkozó forradalmi felfedezések nemcsak a tudomány területén születhetnek. A sugárzó égitest sokkal nagyobb hatással van az életünkre és az érzelmeinkre, mint gondolnánk. Cikkünkből kiderül, hogyan használhatjuk ki célzottan a nap erejét.

» Részletek

Miért fontos a napfény?

 A kutatók és a média érdeklődésének homlokterébe rendszeresen bekerül egy- egy tápanyag, amelynek kulcsszerepet tulajdonítanak a civilizációs betegségek megelőzésében, illetve gyógyításában. Most a D-vitamin van soron. Meglepő, milyen nagy reményeket fűznek a kutatók a „ napfényvitaminhoz”.  

» Részletek

Nap és a bőr

Nap nélkül nincsen élet. Ez az igazság az utóbbi években feledésbe merült, mivel az újságcikkek túlnyomórészt a napfény káros hatásairól szóltak. Főleg a nők figyelmét hívták fel arra, hogy a naptól idő előtt öregedni kezd és ráncos lesz a bőrük. De az összefüggések ennél komplexebbek.

» Részletek

Napozási kérdések

» Részletek

Teljes spektrumú fény

A legtöbbünk tudja, hogy a vitaminok és ásványi anyagok hiánya károsíthatja egészségünket. Azt azonban kevesen tudják, hogy legalább ennyire szükségünk van mindennap bizonyos mennyiségű természetes napfényre is, ha egészségesek akarunk maradni. Ez különösen ősszel és télen nehéz. Léteznek azonban olyan műszaki megoldások, amelyek lehetővé teszik, hogy hozzájuthassunk az oly fontos teljes spektrumú fényhez, akár a legsötétebb téli napokon is.

» Részletek

Védelem a napsugárzás ellen

A nap tiszta energiát, fényt, meleget ad, és elkényezteti valamennyi érzékünket. Aki a szokásos napozószerekre érzékeny, az manapság szerencsére alternatív szerek közül is választhat.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.