Összes cikk
 1   2  >> 2 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A megújulás titkai 5. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A nemi élet rendellenességei és a változókor tünetei

A nemi élet egyik rendellenessége az alacsony libidó, amikor tartósan, hosszabb ideje elveszítettük szexuális érdeklődésünket, azaz a megszokottnál alacsonyabb szintre esett vissza a nemi vágyunk. A libidó csökkenésének számos oka lehet: stressz, fáradtság, levertség, a hormonális egyensúly felbomlása, a változókor, a pajzsmirigy nem megfelelő működése vagy a nemi szervek elégtelen vérellátása. Az impotencia a merevedés elérésére és fenntartására való tartós képtelenség állapota. ...

» Részletek

A Szarvas (május 21. - június 20.)

» Részletek

Aggodalom, levertség, harag

» Részletek

Allergia és emésztési zavarok

» Részletek

Aura és a csakrák

» Részletek

Csakraenergetizáló gyakorlatok

» Részletek

Csakraenergetizáló mozgás- és légzésprogram

A következő lazító és frissítő gyakorlatok energiával töltik fel a csakrákat. Végezzük el naponta, és akkor a hatás nem marad el. Az energia finoman épül fel, csakráról csakrára, míg a hetedik csakrának megfelelő gyakorlatnál elbocsátjuk a testből a feles leges erőket. Az első három csakra gyakorlata a mozgásra helyezi a hangsúlyt, a 4-7. csakra gyakorlatai a hajlékonyságra.

» Részletek

Kötés, fonás, szövés

» Részletek

Megrázkódtatás (sokk), fásultság

Baleset, hirtelen jött betegség, egy szeretett személy elvesztése vagy természeti csapások - e testi-lelki fájdalmakat okozó megrázkódtatások, sokkok kezelhetetlennek tűnő pillanatai a legtöbb ember számára végtelenül hosszúra nyúlnak, gyakran olyannyira, hogy már nem is maga a kiváltó ok, hanem az okozat idéz elő újabb szenvedést. És e pillanatok, érzelmi válságok sajnos mindannyiunk életében bekövetkeznek egyszer.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.