Összes cikk
 1   2   3   4   5  >> 5 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A "Gyomordoktor" kalendáriuma - 2005. január

A „Gyomordoktor” szándéka az, hogy az év minden hónapjára az embert a holisztikai szemléletnek megfelelően teljességében (test, lélek, szellem) szemlélve tanácsokat adjon, az éppen aktuális évszaknak megfelelően. Egy kicsit visszanyúl a magyar néphagyományokhoz, a természetes életmódhoz, és a mai kor emberének is megfelelő, elfogadható módon igyekszik a teljes élet lehetőségét megmutatni

» Részletek

A cellulitisz problémája

A cellulitisz, közismert nevén a narancsbőr széles körben elterjedt női probléma. Mögötte gyakran egy másik kórkép rejlik, a zsírszövet felduzzadása. Cikkünkben egy szakember tanácsait olvashatják.  

» Részletek

A kötőszövet is megbetegszik

Kötőszöveteink létezéséről általában csak akkor veszünk tudomást, ha narancsbőr, visszértágulat vagy lógó has formájában, negatív oldaláról mutatkoznak. Pedig anélkül, hogy tudnánk, folyamatosan jelen vannak és gondoskodnak testi funkcióink egészséges működéséről. Bonyolult és igen összetett szabályzó rendszerek biztosítják sejtjeink tápanyagellátását és anyagcseretermékeik kiválasztását, elszállítását. Ha a szövetek "elsalakosodnak", ezek a mechanizmusok nem ...

» Részletek

A megújulás titkai 12. - Bíró Ica szépségreceptje

» Részletek

A narancsbőr gyógyfüves házi kezelése

Mottó: „Már öt négyzetméternyi gyógynövénykert birtokában sokat tehet az ember önmagáért, viruló  egészségéért.” (Maurice Messegue)

» Részletek

A soványság joga

» Részletek

Az egészséges kollagén a feszesítő láncszem

Indul a strandszezon! Bikiniben, fürdőruhában vagy kezeslábasban? Sok nő teszi fel mostanában magának a kérdést. Az egyik leggyakrabban emlegetett esztétikai probléma a nők körében a narancsbőr. Gyakorlatilag minden korosztályt érint testalkattól függetlenül.

» Részletek

Az ember, aki "zöldeket" beszél

Jakab István táplálkozásterapeutát, a "zöldeket" beszélő embert kérdezzük a helyes táplálkozás, a lúgosítás fontosságáról.

» Részletek

Az emlők egészsége

» Részletek

Bázisdinamikusan 40-50 év fölött

A 40–50 éven túli kor a nők számára gyakorta a változás időszaka. A gyerekeik már kirepültek a fészekből, a munkahelyükön új kihívások elé néznek, több időt tudnak szánni a partnerükre a barátaikra, a hobbijukra.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.