Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   ... >> 14 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Diófélék élvezete

» Részletek

Édesburgonya az étlapon

» Részletek

Édeskömény - fűszer és zöldségnövény

» Részletek

Egészséges káposztafélék

» Részletek

Egészségesen ősszel is

Próbáljuk ki, milyen ízeket kínál az ősz! Praktikus tippek és finom ízek, az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás receptjei összhangban az 5 elemmel.

» Részletek

Energia aszalt gyümölcsökből

Aki a mondás szerint "kimazsoláz" valamit, az valami jót szedeget össze. Bizony, a mazsola, egyéb aszalt gyümölcsökhöz hasonlóan, tele van értékes tápanyagokkal. A szárított gyümölcs kiváló kiegészítője a teljes értékű táplálkozásnak, és különösen télen jó alternatívája lehet az importált gyümölcsnek. A kínálat igen széles és sokrétű - az almakarikától az aszalt szilván keresztül az egzotikus mangóig és ananászig terjed a választék.

» Részletek

Érzékszerveink

A FA ELEM-hez tartozó érzékszerv a szem, melynek egészségi állapota a máj és epe energiáinak és működésének harmóniájához, illetve diszharmóniájához kapcsolódik. Úgy is tudunk vigyázni szemünk világára, ha nem iszunk alkoholt, nem fogyasztunk kávét, fekete teát, táplálkozásunkban kis mértékben szerepel zsiradék és finomított szénhidrát, viszont annál több C-vitaminban gazdag élelmiszer, leveles zöldség, cékla, sárgarépa, gyümölcsök, citrusfélék ...

» Részletek

Fa elem - A növekedési fázis aktív folyamata

» Részletek

Fa elem 6. rész

» Részletek

Fém elem

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.