Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   9   ... >> 14 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Fém elem 5. rész

» Részletek

Fiatalító táplálkozás

Egészségesnek, fittnek, teljesítőképesnek maradni inkább a tudatos életvezetés kérdése, semmint az életkoré. Ezért idősebb emberekre is ugyanazok a táplálkozási elvek érvényesek, mint a fiatalabbakra. Mindenesetre a korhoz igazodó korlátozásokat számításba kell venni.

» Részletek

Finom nyári receptek

» Részletek

Fogyjunk le könnyedén!

A böjtölésnek nem kell feltétlenül csak arról szólnia, hogy lemondunk az élvezetekről. Része lehet az is, hogy  kipróbálunk erőt adó anyagokat, amelyek még finomak is. Ezáltal nemcsak a fölösleges kilóktól szabadulhatunk  eg, hanem új energiát és életörömet is nyerhetünk.

» Részletek

Föld elem

» Részletek

Föld elem

» Részletek

Földieper az étlapon

» Részletek

Főzzünk vadnövényekből!

Gyógyító hatású, általában gyomnak tartott ehető vadnövényeket ma már a konyhaművészet is egyre gyakrabban tálal fel. A vadnövényekben jóval több vitamin és ásványi anyag található, mint a kultúrnövényekben, és egész évben rendelkezésünkre állnak. Ám csak olyan növényt gyűjtsünk és együnk, amit valóban jól ismerünk!

» Részletek

Frissítő ételek forró napokra

Hogyan táplálkozhatunk egészségesen, összhangban a természettel és az öt elemmel?  Cikkünk praktikus ötleteket és finom recepteket ajánl a nyári időszakra.

» Részletek

Gomba az étlapon

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.